26 12
發新話題

巨魔無左個只求4敗bug圖哥{low},反而多左個mr,sky 點睇?

[Close]

巨魔無左個只求4敗bug圖哥{low},反而多左個mr,sky 點睇?

如題

唔好再嘈人地啦  收手啦

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-2-20 16:45 發表
唔好再嘈人地啦  收手啦
發表意見 呢D唔係串
想問下佢點解咁強

7 . 有意引起罵戰或罵戰之帖子
3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口等定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 ,你等扣分啦

引用:
原帖由 MLSKY 於 20/2/2013 06:20 PM 發表
字都打錯,你柒左啦,送你一張美圖
佢話mr sky 又5系話你 只系你見個名似你系到對號入座炸

仲話要報告人=.=   你自己講左D咩 放左咩圖 報告自己啦

我記得樓主隻精0超強

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 18:15 發表
3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口等定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 ,你等扣分啦 ...
WoW 對號入座哥 我話law係bug圖仔(幾時話你呀)
睇帖之前用下腦諗啦
開帖講bug圖哥law唔得?
我話law 又唔係話low 你自認?笑死仲要講粗口 話我等扣分 (圖仲有粗口)
3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口等定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 ,你等扣分啦

有圖有真相,你既無rp又無相(求用腦),係依到狗叫,你開依個帖係咩意思,唔係引罵(唔通佢想引笑?),又係题目後面加mr,sky,又指邊個?我睇均曬D帖都發現唔到佢存在,唔通你有精神錯亂? (依加青山係唔係無錢,亂放人)

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 21:37 發表
有圖有真相,你既無rp又無相(求用腦),係依到狗叫,你開依個帖係咩意思,唔係引罵(唔通佢想引笑?),又係题目後面加mrsky,又指邊個?我睇均曬D帖都發現唔到佢存在,唔通你有精神錯亂? (依加青山係唔係無錢,亂放人) ...
3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口等定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 ,唔想再同你嘈(你慢慢叫啦) (不過你都就黎無得叫
(為左你而扣分就唔底啦)
又打粗口 又放粗口圖 (等扣分啦

Wow,神眼,我邊個字係有人身攻擊,我講既都係事實,係你開帖引我罵,邊個_左,好明顯啦

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 21:49 發表
Wow,神眼,我邊個字係有人身攻擊,我講既都係事實,係你開帖引我罵,邊個_左,好明顯啦
話你講粗口 放粗口圖呀 幾時話你人身攻擊呀
9唔塔8 用下腦諗啦 笑死

10 . 錯誤區域發佈抱怨帖抱怨帖定義 - 任何向個別會員/團隊之行為的批評
依到真係唔比開帖講bug圖哥law
等扣分!

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 21:57 發表
10 . 錯誤區域發佈抱怨帖抱怨帖定義 - 任何向個別會員/團隊之行為的批評
依到真係唔比開帖講bug圖哥law
等扣分!
笑死 呢D叫抱怨帖 問下D人條友開bug都輸
有咩睇法 (又扯開話題)?
我幾時有話人身攻擊呀(青山又開放日?)

抱怨帖定義 - 任何向個別會員/團隊之行為的批評
你理解力有問題?咁唔叫抱怨帖?(青山人士,果然唔同D)

笑死  呢D係批評 我問人睇法叫批評
咁你張張帖都係批評啦
仲有我幾時話人身攻擊呀 無聲出
又扯開話題?(我係青山人士)咁你咪連青山人士都不如?不過你要引笑 我阻你唔到 (求板主俾個機會呢個高智人士)
仲要我幾時有話人身攻擊呀 唔係連字都唔識睇呀

26 12
發新話題