43 123
發新話題

[分享] 分享一個我的愛情故事(下)

[Close]
引用:
原帖由 【走+ 於 2013-9-2 07:23 發表

咁樣做結局唔好咩...起碼開心先
唔通你鍾意悲戲收埸
不嬲中意睇人分手
綠冒post最like
樓主快寫番個end!做人要有頭有尾!

引用:
原帖由 我愛明日花 於 2013-9-2 14:08 發表
不嬲中意睇人分手
綠冒post最like
樓主快寫番個end!做人要有頭有尾!
咁又唔係綠帽...但我唔知可以點寫返我地之前個種咁突然既情況...
文字表達唔到 .
只可以講 口講鍾意 但事實又另一套, 佢根本連自己想點都唔知 , 可能只係因為呢3年佢習慣左我係佢身邊 , 無拒絕 ,
但唔係愛
放暑假呢幾個月 係完全感受唔到佢係愛我 , 最後我都算 , 當係一個經歷 , 做人要學識放手

引用:
原帖由 【走+ 於 2013-9-2 17:58 發表

咁又唔係綠帽...但我唔知可以點寫返我地之前個種咁突然既情況...
文字表達唔到 .
只可以講 口講鍾意 但事實又另一套, 佢根本連自己想點都唔知 , 可能只係因為呢3年佢習慣左我係佢身邊 , 無拒絕 ,
但唔係愛
放暑 ...
知就好
女人只有一個用途
你明既

打埋個尾啦       ,

最後條女同左我一齊  飛左樓主  各種op

引用:
原帖由 呀ken. 於 2013-9-9 18:03 發表
唔好ff啦 佢邊會睇得你上眼

求話題   真係好想攬住佢

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-10-15 18:51 發表
求話題   真係好想攬住佢
出街無諗過話題 =.= 佢本身好多野講 而且我出街都係好自然 有咩講咩
但一講低 就唔會點講野 佢主動撓我手 之後會無啦啦 唔 一聲(嗲個d)  之後我就明了 我就會攬住佢 佢亦都會攬返我

樓主既心機冇白費.雖然時間係好耐.但係換來係值得.加油

引用:
原帖由 友誼ForeveR 於 2013-10-15 21:15 發表
樓主既心機冇白費.雖然時間係好耐.但係換來係值得.加油
thank you

岩岩睇完上,悲傷,
再睇埋下,感触,
我想係到分享一下我小小既經歷,希望大家唔好介意.....
我從都唔睇宇,尢其係愛情,
已往我對愛情都冇咩特別既認識,
但係好想知係咩一回是,
所以就走去狂追女仔,(一次都冇成功過),
經過多次失敗,我已經對愛情冇咩希望,
直到今日,我睇完呢個故事,
我好似明白左係咩一回事,
唔好以為我講笑,我好認真.
經歷就講完,講下閱後感,
雖然我冇咩資格去討論愛情,
但係我睇完呢個故事確實係好感触,
一對情侶,經歷左咁多,的確係難得,
我一路睇,就一路幻想每一幕,
睇到最後擁抱果到,真係好好好好好好感人(D FEEL 出哂呢),
希望可以睇到下一PART,希望呢個愛故事可以延續落去,
感謝樓主

引用:
原帖由 r200912026 於 2014-3-20 01:40 發表
岩岩睇完上,悲傷,
再睇埋下,感触,
我想係到分享一下我小小既經歷,希望大家唔好介意.....
我從都唔睇宇,尢其係愛情,
已往我對愛情都冇咩特別既認識,
但係好想知係咩一回是,
所以就走去狂追女仔,(一次都冇成功過),
經 ...
.... 唔知講咩好
(其實係推貼 )

43 123
發新話題