40 123
發新話題

退卡

[Close]

退卡

vlan呢個地方再亦無收地方可以收容我
我只好去玩返我既玩左好耐既game
巴打們都開始#@&^*%我
我亦都冇野好講
我連我做錯d咩都唔知就要比人#@&!%*(!
一路以來,經過左好多野
玩卡...停左一段時間...再返玩...直到依家退vlan+卡
經歷左唔少事,當中亦有開心/不開心既事
直到依家我都一直冇忘記玩卡
但依家已經冇人收容我,狂%&($#*@%我
我只好退

最後感謝傻仔軒,膠霜,星,肥,毒諗彬
一直以來都同我玩

回復 1# 的帖子

小夏B 你唔好嬲嬲我岩岩同你咁講野牙 我同你開玩笑炸  講真如果你真係有事 我會唔幫?因為我唔甘心眼白白睇住自己手足比人串 E我就食花生 NOT HAPPY

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-6 01:21 發表
小夏B 你唔好嬲嬲我岩岩同你咁講野牙 我同你開玩笑炸  講真如果你真係有事 我會唔幫?因為我唔甘心眼白白睇住自己手足比人串 E我就食花生 NOT HAPPY ...
其實都唔只呢一件事
今日發生左好多野
我實在感受到呢到容納唔到我
d巴打都唔信我,連機會都唔比我
我只好走

回復 3# 的帖子

NO NO NO 真正既巴打 係唔會張呢D事放入心內  因為大家係一條心 雖然有時睇怪獸 佢地成班表面就對你 不聞不理  但你試下比人串 要吹雞幫拖 我很定佢地成班一定會企出黎幫你 包括我    係巴打既就一五一十張唔開心既野大家分享  因為我相信 有緣才相眾

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-6 01:35 發表
NO NO NO 真正既巴打 係唔會張呢D事放入心內  因為大家係一條心 雖然有時睇怪獸 佢地成班表面就對你 不聞不理  但你試下比人串 要吹雞幫拖 我很定佢地成班一定會企出黎幫你 包括我    係巴打既就一五一十張唔開心既 ...
如果真正既巴打
會用唔係同你玩左好耐既人
黎批評你,串你,屈你?
連機會都唔比就話無野幫到佢
搵佢幫手既時候就拎其他人黎串我
佢有野既時候我就幫佢
到我有野佢就唔幫

回復 5# 的帖子

~_~呢d人真係太自欺欺人  唔係真心既巴打 唔傾住我去訓啦 小夏 not happy 辦法總比困難多

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-6 01:46 發表
~_~呢d人真係太自欺欺人  唔係真心既巴打 唔傾住我去訓啦 小夏 not happy 辦法總比困難多

有野搵我就rc add我

另外,如果真係辦法總比困難多
呢個世界就唔會咁多流浪者
貧富懸殊就唔會咁大

回復 7# 的帖子

小夏娜,唔好走啦
同你一齊玩,,我都好開心啊。。。。

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-2-6 02:50 發表
小夏娜,唔好走啦
同你一齊玩,,我都好開心啊。。。。
吹到你呢
同你玩過幾場炸

跟我一齊來玩LOL啦 包你唔會悶 :lol

只是這樣就要退卡 很好很好

神手退卡 btw點解我要加個膠字 (同你玩都好開心,成日比我地抽水金句夏,睇你就睇啦嘈_住哂)

回復 9# 的帖子

開唔開心唔系睇玩左幾多場。。。
而系睇內容。。。

回復 10# 的帖子

小美子你個死間諜。。。。

講!!你系咪lol派黎噶間諜。。。。
本人玩lol玩到悶。。。

引用:
原帖由 ★血の霜★ 於 2013-2-6 22:37 發表
神手退卡 btw點解我要加個膠字 (同你玩都好開心,成日比我地抽水金句夏,睇你就睇啦嘈_住哂)
大佬你仲勁過我
btw我成日叫開你做膠霜A_A
日日比你同軒抽水
人地明明落緊場
你係到嘈我@_@只好出動金句
到你落場我嘈你,你抄我金句

40 123
發新話題