發新話題

[已處理] del

[Close]

del

del del del del del del del del

真係冇邊個值得諗下@@"

引用:
原帖由 DARKNIGHTGRE 於 2013-2-3 16:59 發表
(1)生存模式:溫泉,150營圴不能回復自身血量和魔力,死後不能重生,全隊死亡/大本營被爆=結束(2)隊長模式:2隊隨機抽出一位玩家為隊長,擁有自有最大血量2倍,隊長死亡/大本營被爆=結束
(3)死鬥模式:首先所有玩家在溫泉重 ...
1,2 都ok既........諗得個 . . .
支持樓主用心創作去諗先

幾有趣 但唔知實唔實行到

cso阿?
定跑跑卡丁車阿
魔王模式
Ng wing yung

4)魔王模式:每3分鐘上,中,下路召喚一隻HP5000 防30(重型) 攻擊力150-180(混沌) 的魔嶽騎兵,大本營被爆=結束

一開始會吾會難打左D

引用:
原帖由 東莞公安 於 2013-2-6 07:11 發表
cso阿?
定跑跑卡丁車阿
魔王模式
應該cso黎

不如整埋隻揪模式,1對1隻揪,贏左大本會爆炸

引用:
原帖由 joe011077 於 2013-2-6 16:59 發表
4)魔王模式:每3分鐘上,中,下路召喚一隻HP5000 防30(重型) 攻擊力150-180(混沌) 的魔嶽騎兵,大本營被爆=結束

一開始會吾會難打左D
唔會。大家都有隻騎兵頂

生存模式直江玩哂???
且吾不知陳偉霆何人也

引用:
原帖由 ㋡aMoon 於 2013-2-7 16:40 發表
生存模式直江玩哂???
有得出石的

引用:
原帖由 DARKNIGHTGRE 於 2013-2-7 17:26 發表
有得出石的
直江龜到有大先出黎你一樣gg
且吾不知陳偉霆何人也

我由諗到一個,不過用於開頭選英的
電腦隨機在"織田軍、聯合軍、中立軍"選出10位英雄(前後共30位英雄)
之後由織田軍玩家(紅色)首先挑選30位英雄的其中一個,之後到聯合軍玩家(橙色),如此類推至最後一位
已被選用的英雄無法再次選用

第11個模式:比我做到8蚊佬 我會掛下機先 1秒8蚊 1分中 480 掛20分中算9600 一系就努力龜塔 丁丁魔水血鋼4k 洗冰

第4個係咪參考絕信D絕望兵..

發新話題