22 12
發新話題

不洗木的神精玩法

[Close]

不洗木的神精玩法

不洗木的神精玩法

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

厲害,不過你買木同賣木個陣
都會有左小小錢
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

沒洗了= =,復古玩法,不習慣,有地方蓋錯

其實精靈有好多種玩法,最重要的是運用

我都明既
不過最緊要係玩得上手
D方法唔上手就好難玩

我有十種玩法,109也有二種

放圖會好d?

你覺得有幾多個會慢慢咁睇你個RP呢?--
放圖吧啦...

起碼有一個
就係我

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-1-27 11:40 發表
起碼有一個
就係我
唉 唔想巨魔群再係同一個人開帖
太煩 放都放D唔用按鍵

回復 10# 的帖子

你知唔知按鍵有咩用?我衣條片你係邊到睇到我用按鍵?不能不說,你係新手,拜託,唔識唔好扮神手,我開帖係分享玩法,你唔想睇米唔好睇

回復 10# 的帖子

好明顯你無睇
RP入面好明顯睇到佢無用
好明顯你只要見到佢就覺得佢開按鍵
朋友,你今次錯左了

這種玩法的單純速度很可怕,但在實戰中,不現實

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-1-27 16:12 發表
好明顯你無睇
RP入面好明顯睇到佢無用
好明顯你只要見到佢就覺得佢開按鍵
朋友,你今次錯左了
唉 我想講 佢一係放按鍵既片
一係放唔洗木既片 {大部分都係按鍵} 頂唔順
我唔係想睇 只係叫佢唔好成日係到開帖
好煩 {成日好多連回}
{成日話自己神精神精}真係想回下帖
都無心機 {由頭到尾都話自己109} {但係又無證明}
{我無話過佢呢條片係按鍵} {我只係叫佢唔好成日放按鍵片}

引用:
原帖由 lowunhing2007 於 2013-1-27 16:11 發表
你知唔知按鍵有咩用?我衣條片你係邊到睇到我用按鍵?不能不說,你係新手,拜託,唔識唔好扮神手,我開帖係分享玩法,你唔想睇米唔好睇
講下自已睇法都唔得?
我無話過要睇 不過成個群都係你d字
我只係覺得好煩
仲有呀 {我叫你唔好成日放按鍵片}
幾時話你呢條片係按鍵呀?? {D閱讀理解唔錯}
仲有呀 我幾時扮神手呀  {講自已意見就扮神手}
咁你呢 {日日開帖我都仲未話你}{仲要4連回}  VLAN你大哂?  我打一句都扮神手?
{發表意見就係新手?}就算我係新手 就唔可以講野? {你點知我唔識?}
{我發表意見就扮神手呀?} {求用腦}
連9月果D帖都推上黎 {有冇睇板規呀?} {唔比推超過3個月既帖}
你連呢D帖都推埋上黎 {個個好似你咁} {板規要黎做咩?}

22 12
發新話題