24 12
發新話題

神精無實戰能力

[Close]

神精無實戰能力

神精無實戰能力

先提示:場內神精只有一個

同過很多神手玩巨魔...

雖說已經到達16:58 完成古物的境界

可是那都是在和街場人玩的情況下才能達到

一和真正的神手玩,能發揮5成就不錯了

神手巨魔都知道神手精靈的致命弱點

那就是初期、位置

而神手精靈都知道

只要初期無法肥起

後期便不能達到原先的境界

而且越被人打便會越瘦

1.巨魔知道你神,一定針殺你

2.你被越打越瘦,巨魔越打越肥,惡性遁換

3.初期根基已毀,再加上巨魔的不斷針殺,甚至比一般玩家還慢

求指點對付神巨的方式吧

lowunhing2007還在嗎?

雖說已經到達16:58 完成古物,可是實戰能力幾乎零

我輸過太多次了

這次才忍不住開Post的

抱歉,我實戰如没O33的情況下,基本同單機無異,神巨魔我又唔太怕,講真,依個遊戲好睇經驗,慢慢學啦^ \ ^,係VLan我未c過被人打爆牆

一開波佢照到你/佢過左黎咪升致2/3秒佢lo 點會肥5到 引笑?

引用:
原帖由 lowunhing2007 於 2013-1-26 20:01 發表
抱歉,我實戰如没O33的情況下,基本同單機無異,神巨魔我又唔太怕,講真,依個遊戲好睇經驗,慢慢學啦^ \ ^,係VLan我未c過被人打爆牆
你都話你街場唔用按鍵
人地要打爆你 唔係好難
只要有一條友 比巨魔打爆礦
識挽少少已經g

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-1-27 09:28 發表
一開波佢照到你/佢過左黎咪升致2/3秒佢lo 點會肥5到 引笑?
佢過黎最多升到致2 巨魔最多可以100蚊{升致2速度已經慢左}
跟住佢出多個2000血{仲可以打多陣} {咁你一定要起塔} {已慢哂} {如果升致3更慢}
唔係好識挽

John.拜託,唔好引我笑,你被巨魔打爆,唔代表我會被打爆,你我水平唔同,我也不多說,去台灣場見識下啦,高手

回復 5# 的帖子

先不要話方法問題
你幾多秒64
我就4:44秒之前一定上到
我就5信佢黎到我無致命打殘佢lo--
如果巨魔一開波打我 一定30$都無就要反去 如果5係死硬

回復 7# 的帖子

我要RP
244個個洗左機無左
不過我真係幾想睇神神VS神巨
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 lowunhing2007 於 2013-1-27 16:22 發表
John.拜託,唔好引我笑,你被巨魔打爆,唔代表我會被打爆,你我水平唔同,我也不多說,去台灣場見識下啦,高手
你咪笑料啦 巨魔打爆左木礦 煩唔到你?
你有冇神到連巨魔打都打唔到你呀?
我睇到你回D帖 笑死 唔會俾人打爆
笑死我

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-1-27 22:43 發表
先不要話方法問題
你幾多秒64
我就4:44秒之前一定上到
我就5信佢黎到我無致命打殘佢lo--
如果巨魔一開波打我 一定30$都無就要反去 如果5係死硬
我覺得巨魔有暈技4秒 我當佢4;43黎到你到
佢打到第一野=26蚊{巨魔有可能打到2-4野} 跟住已經有100蚊 跟住你要升致2 要6秒
開支水可以打多78蚊 致2未必殺到巨 識開水走,,{如果升致3就慢哂}
個人新手睇法  請見諒 {求高手,教挽法}

回復 10# 的帖子

睇你個玩法都知你新--

巨魔黎到開暈技 我5識開守護? 佢4秒我10秒 1野1$ 攻慢神慢
我就5信佢過到30$咁反去--

洗咩同佢講咁多,佢唔會明加啦,水平唔同,講都没用

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-1-28 10:17 發表
睇你個玩法都知你新--

巨魔黎到開暈技 我5識開守護? 佢4秒我10秒 1野1$ 攻慢神慢
我就5信佢過到30$咁反去--
巨有可能打到2野,,同埋你升致2都要d時間 唔係一升就可以{果到最少6秒} +暈4秒
跟住開水 都打到100蚊啦 隻巨1200血都可以頂到4秒下話,, {1600塔就未必升到}
咁點無可能打到100蚊,,

引用:
原帖由 lowunhing2007 於 2013-1-28 18:17 發表
洗咩同佢講咁多,佢唔會明加啦,水平唔同,講都没用
不敗神精 話有可能巨打礦win到 win左你就水平低? {唔可以比人討論}? {講2句話你可能輸就水平低?} 笑死
{用下腦啦} {神精}

我完全唔明你寫咩,念清楚先寫,拜託,我真係睇唔明

24 12
發新話題