發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0B(Bug己修)

[Close]
引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2013-1-28 17:28 發表
你自己睇下 2粒爆彈一齊買用完一次咪cd50秒 人地玩信長個時都吾知你有電腦未
你都識講2粒爆彈一齊買用完一次先cd 50秒
咁整黎托咩?
都唔知你d咩諗頭黎!
無野做搞多d新意思其實就無意思?
引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2013-1-28 17:29 發表
如果v英為左v隱英咁你咪能講v英   不如叫v隱英算 真係吾明你做咩
仲有我覺得你e句更加膠..

都吾知你玩過綠板信長 紅版信長未...
其實之前好多人都為左玩到忍英先去v 戈陣時都吾知你有warcraft未 玩緊**廣告**未
老老實實 以前d人如果吾係想玩忍英
何必以前會出自選英圖 而吾係玩正規信長紅版?
睇泥你真系未訓醒。。

仲有 如果依加5係有得揀忍英既話
你會講ed說話咩?
咩吾係v英為左v隱英就咪講v英
9吾搭8
你既想法吾代表全人類既想法
吾好識少少扮代表

引用:
原帖由 宇左你會輸 於 2013-1-28 16:37 發表
D野月黎月平
D技就月黎月痛...
CD更加吾洗講
爆彈50秒先可以用1次

真心講句...阿爾哥你玩過信長未= =?
50秒有咩問題

引用:
原帖由 pptppt11 於 2013-1-28 18:05 發表

50秒有咩問題
多此一舉 畫蛇添足
整黎有咩意思? 比d新手吾好亂咁用爆彈?
laugh

希望改改把18%新刀

引用:
原帖由 阿爾 於 2013-1-25 20:57 發表
【本版修正內容】
修正魔鏡說明
(嘗試)修正清水宗治大決會使到「永久技能」出現的bug←絕大部BUG出現的源頭
稍為增大阿市2技範圍觸發範圍以及加快飛射速度
修正宮本武藏2技&大決不生效的問題
修正加藤清正在影化期間 ...
阿市改到真係無眼睇落去…唔改好過改 !
1技2技改返以前咁仲好,而家又要禁多野先用到招技能…
咁搞法真係廢過以前好多…比人追緊又要停一停先用到1技2技.
玩到佛祖都有火…另外:
果心居士
  • T技CD:145→170秒

毛利元就
  • T技CD:164→180秒

我唔知你發生咩事,其實呢d控場英既大技cd時間唔算太快,點解又要改到cd時間咁長 !?
你係唔係真係改到無野好改,走黎破壞本身既秩序

真田幸村既2技更加不知所謂 !
以前就咁原地暈有咩唔好,而家學人玩雜耍特技將人地dum去後邊 !?
我玩新版真田成日暈完人之後,條友飛左去後面勁遠,我真係唔知講咩好 !

另外有得揀隱英呢樣,我真係比你吹漲,「另加300金選取」!?
完完全全搞衰晒信長之野望.場場呢d所謂既「隱藏英雄」都會出晒黎破壞平衡~
最先個作者原意就係你好運先會中「隱藏英雄」,而家就比你個阿爾搞到有得揀添 !
真係膠到想爆粗 !

毒泉識機無神又改廢返,cd時間又變長左,又加人地價~
以佢而家既能力,6千4蚊好正常~無啦啦又要改臭把野~

阿爾,我真係希望你唔好再做作者,我覺得你完全唔識玩信長,就係到學人亂改 !

膠信F14.0字頭 SUCK A LOT !

引用:
原帖由 PVK 於 2013-1-30 00:49 發表

阿市改到真係無眼睇落去…唔改好過改 !
1技2技改返以前咁仲好,而家又要禁多野先用到招技能…
咁搞法真係廢過以前好多…比人追緊又要停一停先用到1技2技.
玩到佛祖都有火…另外:
果心居士
T技CD:145→170秒

毛利 ...
你問阿爾有冇玩過信長 控場cd時間加長甘我都好想問你 你有冇打過團加長控場系非常合理~原因 自己用腦諗諗吧

新圖唔岩未改到岩囉  起碼有人肯做  但做完你行過又要罵  甘姐系點=.=?

平均完場時間好似長左小小
回憶迷惘殺戮多 ,往事情仇待如何
絹寫黑詩無限恨 ,夙興夜寐枉徒勞

新英加正2技食哂2個影800傷, 屈 (D影仲要跟住人黎飛)
宗治係nocdx模式下, 1lv1技(惡氣), 5下之內秒左強王, 平衡何在
可能有人話"車, 無限出技我淺井都秒到啦", 問題係點解宗治無限出技下1lv 1技可以5下內秒強王
宗治1技有d問題

清正有Bug

佢招1技d影子可以無限係到
唔會消失...

支持就一定支持

大家都唔好插得甘深 甘叻自己整

新圖魔免兵DD煩
回憶迷惘殺戮多 ,往事情仇待如何
絹寫黑詩無限恨 ,夙興夜寐枉徒勞

狗女隻狗過強, 建議只加4攻擊力1LV, 唔加攻速

引用:
原帖由 秒殺一號 於 2013-1-30 10:30 發表

你問阿爾有冇玩過信長 控場cd時間加長甘我都好想問你 你有冇打過團加長控場系非常合理~原因 自己用腦諗諗吧
痴線, 你唔識玩姐, 我玩左埸, 開埸壓到3好換路
大本車2技暈中3好, 只係服部殺唔到..
你個人覺得阿市比之前勁左

下載來玩玩先

發新話題