發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0B(Bug己修)

[Close]
新圖
直江出新刀
a兵仔如果一下秒到會冇$$

支持阿爾

支持阿爾

支持新圖.!!!!
希望真係冇BUG= =

22LV槍神D基攻仲低過18LV呀市,點搞??
槍神變左廢英@@

支持阿爾 支持阿爾 支持阿爾 支持阿爾

個人覺得:

上泉太廢,難以令人相信是隱英
神原新技應該冇咩用(法術傷要計法術減免)
本多冇強過
暈技變區域施放更加難中(除非1禁即暈)
菊姬 冇人玩係因為悶同太無腦(我覺得係)(一直都好屈機,仲改強)
3好廢左好多
遊戲時間應該會長左(建議殺1兵獲得60元,殺1人獲得500,爆塔獲得700,經驗值吸取量提高)
重製隨機抽英系統<---太好,以前冷門英出現機率好很高,可能係為左平衡雙方勢力(v d人通常勁d)
改太多,令到玩lol既唔會玩返信長,少玩既應該都會唔再玩
其他改得幾好

可能好多人睇法吾同
但系好快大家同我呢個睇法一樣

兩隻新英過弱~

快攻無敵
毛利can返溫泉LU

引用:
原帖由 FF無敵 於 2013-1-28 01:19 發表
個人覺得:

上泉太廢,難以令人相信是隱英
神原新技應該冇咩用(法術傷要計法術減免)
本多冇強過
暈技變區域施放更加難中(除非1禁即暈)
菊姬 冇人玩係因為悶同太無腦(我覺得係)(一直都好屈機,仲改強)
3好廢左好多
遊戲時 ...
幾同意你講法...因為我呢2日係咁玩新圖...雖然係食兵比之前可以極速好多玩毛利之前30min最多都係300兵...e家玩毛利30min可以400兵...但係因為兵同塔強左
完場就真係耐左好多...如果2軍實力差不多...打一場1個半鍾真係走唔甩...
其他想法跟你的都一樣

话说 这里玩信长野望的真是多啊 偶也去下一个试试哈

引用:
原帖由 阿爾 於 2013-1-25 20:57 發表
【本版修正內容】
修正魔鏡說明
(嘗試)修正清水宗治大決會使到「永久技能」出現的bug←絕大部BUG出現的源頭
稍為增大阿市2技範圍觸發範圍以及加快飛射速度
修正宮本武藏2技&大決不生效的問題
修正加藤清正在影化期間 ...
又係到出埋d垃圾圖,阿市改到不知所謂.
毛毛大技3分鐘cd? 阿爾你無野呀??
又場場有得出隱英,咁v英既意義何在?
真係越出越垃圾,d地圖

D野月黎月平
D技就月黎月痛...
CD更加吾洗講
爆彈50秒先可以用1次

真心講句...阿爾哥你玩過信長未= =?

引用:
原帖由 宇左你會輸 於 2013-1-28 16:37 發表
D野月黎月平
D技就月黎月痛...
CD更加吾洗講
爆彈50秒先可以用1次

真心講句...阿爾哥你玩過信長未= =?
你自己睇下 2粒爆彈一齊買用完一次咪cd50秒 人地玩信長個時都吾知你有電腦未
為妳做到最好

引用:
原帖由 PVK 於 2013-1-28 15:18 發表

又係到出埋d垃圾圖,阿市改到不知所謂.
毛毛大技3分鐘cd? 阿爾你無野呀??
又場場有得出隱英,咁v英既意義何在?
真係越出越垃圾,d地圖
如果v英為左v隱英咁你咪能講v英   不如叫v隱英算 真係吾明你做咩
為妳做到最好

發新話題