16 12
發新話題

[其他問題] 新年物品

[Close]

新年物品

物品名稱︰爆竹

描述︰1個即將燃爆的爆竹

主動能力︰把1個爆竹投擲敵方英雄或兵,兵仔直接傷害500,人物直接傷害350,可使用2次,施法距離300,冷卻時間1.5秒。
(如果魔水免疫之後再使用 可以扣100HP 會不會太屈?)

價錢︰$600

繼聖誕物品雪球後 新年新物品 有冇得諗先

登天難 求人更難
黃連苦 窮人更苦
江湖險 人心更險

爆竹加爆彈  

引用:
原帖由 邊有得咁型 於 2013-1-22 09:27 PM 發表
爆竹加爆彈  
爆竹+爆彈+爆竹 仲炸你唔死,抵你前期唔出魔水
登天難 求人更難
黃連苦 窮人更苦
江湖險 人心更險

物品名稱︰爆竹

主動能力︰把1個爆竹投擲敵方英雄或兵,兵仔直接傷害500,人物直接傷害350,可使用2次,施法距離300,冷卻時間1.5秒。
價錢︰$600

回應︰

兵仔500、人物350、魔水100,諗得過

施法距離300,姐係爆埋自己?

冷卻時間1.5秒,太OP,唔得

.睇下E件係咪AOE,有少少爆彈Feel

頂! 我仲諗緊新年應該出咩好,比你汁左雞

高手劍100傷

引用:
原帖由 spiker 於 2013-1-24 10:13 AM 發表
物品名稱︰爆竹

價錢︰$600

回應︰
...
咁信長開大會唔會扣埋自己血啊?爆彈爆埋自己都唔會扣血啦
登天難 求人更難
黃連苦 窮人更苦
江湖險 人心更險

引用:
原帖由 絕世小攻丶 於 24-1-2013 19:04 發表

咁信長開大會唔會扣埋自己血啊?爆彈爆埋自己都唔會扣血啦
係姐,但未免太OP掛? 話晒爆彈我都嚴佢貴

引用:
原帖由 spiker 於 2013-1-24 09:29 PM 發表

係姐,但未免太OP掛? 話晒爆彈我都嚴佢貴
呢個係為左殺少血英而設

EG: 信VS毛

信2技+手裡+電+普攻 其實已經得返好少血,用爆彈曬野 如果用手裡又唔一定殺到 所以爆竹先係最合理既選擇
登天難 求人更難
黃連苦 窮人更苦
江湖險 人心更險

引用:
原帖由 絕世小攻丶 於 24-1-2013 21:39 發表

呢個係為左殺少血英而設

信2技+手裡+電+普攻 其實已經得返好少血,用爆彈曬野 如果用手裡又唔一定殺到 所以爆竹先係最合理既選擇 ...
又係BO 爆彈$400汁$300,

爆竹

$300汁$300,仲可以用2次唔洗咁煩

似有得諗wor樓主

引用:
原帖由 MiaBaby-_ 於 25-1-2013 00:05 發表
似有得諗wor樓主
係時候測試一下

引用:
原帖由 絕世小攻丶 於 2013-1-24 21:39 發表

呢個係為左殺少血英而設

信2技+手裡+電+普攻 其實已經得返好少血,用爆彈曬野 如果用手裡又唔一定殺到 所以爆竹先係最合理既選擇 ...

其實手女插,電手女1技/3技就GG,唔死飛多個手女.洗Q出咩爆竹?
不如整年獸出黎,收您500利事錢.??定係整個利事封出黎,對敵人收500蚊咁丫.??

小攻到暑假係咪整本暑期作業殺人

引用:
原帖由 不外☆如是 於 27-1-2013 20:03 發表

其實手女插,電手女1技/3技就GG,唔死飛多個手女.洗Q出咩爆竹?
不如整年獸出黎,收您500利事錢.??定係整個利事封出黎,對敵人收500蚊咁丫.??
我都覺得過屈,多1招傷害,多1分秒殺危險

HA. 樓主創意不錯. 不過同手裹劍和爆彈既混合. 如果咁樣. 我念拉長少少CD時間會好D. 大約可能3秒. 同埋要用50魔先出到. 如果唔係又好似真係太勁. 另外可以試下. 位置可以重疊. 姐係可以同時買兩個放係同一個位. 不會擠2個物品位.

16 12
發新話題