23 12
發新話題

[交流] 值得考慮得問題

[Close]

值得考慮得問題

有個problem 如果小李2師徒 食左9尾衣 之後再爆7門 禁樣咪仲快過嗚人?       之後再搵人比膠機係禁斬=食九尾查克拉 仲要食極都仲有 佢食到爆查克拉之後 威力可唔可以好似佐須禁強大呢(攻擊力)

如果有如果

你咁諗系一件好事
但作者一定唔會咁寫

想下好拉

真系冇咩可能

無咩可能會比膠機係禁斬

引用:
原帖由 食得屎 於 2013-1-17 00:14 發表
有個problem 如果小李2師徒 食左9尾衣 之後再爆7門 禁樣咪仲快過嗚人?       之後再搵人比膠機係禁斬=食九尾查克拉 仲要食極都仲有 佢食到爆查克拉之後 威力可唔可以好似佐須禁強大呢(攻擊力) ...
樓主你調轉左@@
我都好期待睇下小李兩師徒 吸到查克拉爆八門遁甲

我覺得小李2c徒有可能喎 個個都拎九尾衣 佢地拎埋爆七門真係好正常既事--

好提議
小李未必開到七門。
但係都已經好勁。

睇唔明你講乜......but anyway,小朋友咪咁多幻想喇!

比啲酒小李仲好啦!
不過邊集講到小李爆到七門-.-?
邊位啊你;"??

給你發現了

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2013-1-18 12:01 發表
比啲酒小李仲好啦!
禁大過仔應該唔會開唔到掛-- 你要諗下寧次死左 佢可能會發甸  你睇下616佢特燈唔比我地睇小李拎到九尾衣 我覺得下集係講小李拎九尾衣之後開到7門發甸 學埋畫虎

引用:
原帖由 食得屎 於 2013-1-18 20:05 發表

禁大過仔應該唔會開唔到掛-- 你要諗下寧次死左 佢可能會發甸  你睇下616佢特燈唔比我地睇小李拎到九尾衣 我覺得下集係講小李拎九尾衣之後開到7門發甸 學埋畫虎 ...
你講既系好事 但作者一定吾會咁寫 ,,,咁寫既話佢食咩?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2013-1-18 12:01 發表
比啲酒小李仲好啦!
冇啊
淨係講過凱爆七門

23 12
發新話題