33 123
發新話題

有幾個絕信問題想問下大家.

[Close]

有幾個絕信問題想問下大家.

供裝係咪=冇品?
點先叫串?
點先叫有技術?
對敵人串少少對自己友好D係咪唔岩.?
比人屈供裝可以點.?

純討論求回答

引用:
原帖由 vincent1256 於 2012-12-18 09:39 發表
供裝係咪=冇品?
點先叫串?
點先叫有技術?
對敵人串少少對自己友好D係咪唔岩.?
比人屈供裝可以點.?

純討論求回答
本身供裝唔算冇品, 但係人地個場禁左你照供, 就係冇品

串唔串呢個好難講, 言者無心聽者有意, 冇得講, 但最好唔好無啦啦全頻講無謂野

有技術呢樣野我都答你唔到, 因為我冇

對敵人串少少, 姐係串啦, 姐係唔岩啦
對自己友好, 呢個要睇情況,
   自己友正正常常咁你咪對佢好囉,
   自己友做埋啲白痴野你咪插佢囉, 前題係你自己唔好做白痴野

比人話你供裝, 如果你真係冇供既, 咁咪同佢講, 叫佢睇rp 囉
如果你冇供既, 洗乜怕人check
但係如果你真係有供既, 咁你一係道歉囉, 不過比我我一定會記你名

答完你, 插下你先

以下仲過份, 成隊三個掛一個走, 搞到我一打五

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-18 11:00 發表

串唔串呢個好難講, 言者無心聽者有意, 冇得講, 但最好唔好無啦啦全頻講無謂野

...
答完你, 插下你先
真系5好走場
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

睇D圖就知嚇走樓主

台服菁英 ad carry

冇.
前幾日同人打左場.
佢屈我地隊供裝又話冇品(佢成日無喇喇全頻)
條友一比我地殺就話供裝.
之後話下場踢我地咁姐.

第一張我真係有走-,-
但第2張我應該入你地場等人等到悶出左去桌面唔知開波.

PS:佢個場冇禁供裝

冇禁供裝既話 你供裝佢又吹你唔脹既
不過  佢下場踢你  你刀係吹佢唔脹既a_a

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-18 11:00 發表

...
衰鬼,咁都比你Cap到囉,厲害厲害

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

條友差唔多大半場都係度開全頻爆粗
我淨係打左個SAD字個都話我串-,-

5好理D **侮辱成份**場主
記名叫人5好入
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

我都想唔理佢.
但個條友係絕信界都好似幾出名下.
同埋個場係佢開- -''
成日去一/二區都見到佢.

上次我都比佢串過一獲,不過個次冇同佢嘈.
今次我真係忍唔住出聲話番佢.
同佢打信長就好似殺一殺佢都有罪咁.
又話咩針我個D-___-'
段RP仲係度.
佢一比人殺就有野講-.-

好似幾出名下?
咩水?
幾出名下咁我會見過

深紅XX

引用:
原帖由 vincent1256 於 2012-12-19 18:58 發表
深紅XX
恭喜你:)

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-19 19:06 發表

恭喜你
此話何解

33 123
發新話題