16 12
發新話題

9英?

[Close]

9英?

今日小笫入左個22場 見到個走場狗就同場主講 佢話比次機會佢點知我地就係甘中左計
我地毛毛 $# 佢地服同酒#
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問9英定義係咩 團英/屈機英?

一開始冇話禁英依家就唔好賴地硬

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-15 13:01 發表
一開始冇話禁英依家就唔好賴地硬
你地D中文 5係好得下 我地一開波有禁英 不過佢地用埋D 屈英

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-15 13:15 發表
你地D中文 5係好得下 我地一開波有禁英 不過佢地用埋D 屈英
何謂屈英= =?  $#前期大波可以秒人叫吾叫屈英?
本多金波大技不死叫吾叫屈人= =?
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-15 13:15 發表
我諗我d中文真係唔得,
個主題係講走場狗定講屈英?

屈英既話, 一邊毛利+$# 一邊酒#+服仔,
原諒我,呢4隻平時都唔禁架wo,點解會提到屈英?
唔會係你地一開始有禁酒#/服仔掛/.\?
毛$#都克服,酒#要識玩先做到野.唔覺屈.就算你地覺,你地可以一開始話re姐,打到4x幾鐘先提既-.-

然後睇到你地f12張對話圖,
原諒我多次,我真係睇唔明=.="

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-12-15 14:18 發表

我諗我d中文真係唔得,
個主題係講走場狗定講屈英?

屈英既話, 一邊毛利+$# 一邊酒#+服仔,
原諒我,呢4隻平時都唔禁架wo,點解會提到屈英?
唔會係你地一開始有禁酒#/服仔掛/.\?
毛$#都克服,酒#要識玩先做到野.唔覺屈. ...
我諗我D中文都真係幾唔得

毛毛BUG防夠屈la= =
冇話9唔9
識挽既
鳥居屠人都屈嫁
好想退信
但退極都唔得

我唔係好明樓主想表達咩意思

必須要訓練樓主既中文
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
輸左比你

我諗我都要學下D中文啦
屈英=9英=禁英
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

不想同9英打
只能打正信
好想退信
但退極都唔得

D人係鐘2賴LA架

有一日我跌到,個頭撞到落地下度,好痛,講佐句:有冇搞錯呀!d石仲硬過我個頭 !!!
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-29 08:35 發表
有一日我跌到,個頭撞到落地下度,好痛,講佐句:有冇搞錯呀!d石仲硬過我個頭 !!!
都5錯wo:lol

16 12
發新話題