17 12
發新話題

點解呢家d人甘ON10-1

[Close]

點解呢家d人甘ON10-1

屈走場完全唔洗用腦
入人場比人踢 就話 數字名
好喇 講講下 直情屈埋走場
下次屈埋我新手/肥料/mh?
玩果陣 又冇料 屈人又大大聲
唉~

冷靜少少- -
記住回post 唔好太過火

算啦~     依d野有咩好煩姐
係ser1人人都知你唔係走埸架啦
係ser1玩咪算囉.  人地唔歡迎咪唔好入囉
根本就唔洗理咁多

如果你地係要咁諗,真係冇你符
p.s.我唔想因為你一個人搞到同夜夢又要來一場討論戰。
和平共存

如果你多d入2ser場 你會知2ser仲有咩好人

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-7 16:54 發表
如果你多d入2ser場 你會知2ser仲有咩好人
你唔好話我知係你

我會當你自戀狂

回復 4# 的帖子

我同團友訴苦 關唔關你事?
你有咩想講 可以短消息 或者開過個新po 我唔會理你
邊個搞邊個先 好明顯拉
我入黎玩 就有人踢
我開po 又話搞人地
好喇 我係團版開po喇 你又過黎搞埋一份
係想點先?

引用:
原帖由 09621345 於 2012-12-7 17:48 發表
我同團友訴苦 關唔關你事?
你有咩想講 可以短消息 或者開過個新po 我唔會理你
邊個搞邊個先 好明顯拉
我入黎玩 就有人踢
我開po 又話搞人地
好喇 我係團版開po喇 你又過黎搞埋一份
係想點先? ...
我只係想搞翻好件事,你明白e點嗎?
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-7 18:03 發表
搞返好?好簡單. 直接叫ror出黎講對吾住.
你明白嗎?
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-7 18:03 發表
夜 叫ror同佢地sorry吧

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-12-7 19:47 發表

搞返好?好簡單. 直接叫ror出黎講對吾住.
你明白嗎?
我會叫佢同你地道歉
P.S唔係人人都知你係夜夢團員,如果有d人係踢數字人,好似我地咁,你又係比人踢。係咪又要開個post?又搵翻個個人同你道歉?請自己檢討下
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-8 02:49 發表
我會叫佢同你地道歉
P.S唔係人人都知你係夜夢團員,如果有d人係踢數字人,好似我地咁,你又係比人踢。係咪又要開個post?又搵翻個個人同你道歉?請自己檢討下 ...
檢討何事? 檢討自己的名字嗎;o)?
不是你一句歡迎, 不用開分身亦可. 我相信不會有如此大迴響.
然而.這個問題與我們是否夜夢團員沒有關係=)
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

你第一日知D人係咁狗架咩=.=~~~~`

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-12-8 14:03 發表

檢討何事? 檢討自己的名字嗎;o)?
不是你一句歡迎, 不用開分身亦可. 我相信不會有如此大迴響.
然而.這個問題與我們是否夜夢團員沒有關係=)
算把,你都不明白我的意思,談話到此。
和平共存

回復 11# 的帖子

踢數字人行為根本就係本末倒置甚至有歧視成份

同華人與狗不得內進有咩分別?

數字人一定走場?

圖都無張學人踢 天大笑話 不過個場係你既 你有權踢架 不過唔該唔好入人團版叫人唔好開post
呢度我地主場

17 12
發新話題