發新話題

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

[Close]

回復 15# 的帖子

聽你甘講 我真係覺得你好廢
走場唔認 仲要我入場你都淆埋 唉~

引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 10:49 發表
你面皮咁厚 唔認我無辦法  我一向玩信唔留rp+圖
特登留rp+圖去唱人地  呢d行為我做唔出
都唔知笑好定同情你好
團友開場踢人都要下下同人解釋,你咪好唔得閒
d小朋友鍾意吠咪由佢吠囉
洗乜理哩d人,學我咁冇視佢地咪得囉,同佢地講多都哂氣既
至於個2張中離圖,好明顯係35緊,唔洗同人解釋架

回復 17# 的帖子

都唔知笑你定同情你好
淆都要同人解釋 甘佢真係好唔得閒
所以我好同意你甘講
如果小朋友識吠ge 真係由佢吠lor
學我甘 以其人之道還治其人之身咪得lor
講多哂氣
至於個張中離圖 好明顯係44走多個,解釋都冇用ga

回復 17# 的帖子

中離圖你點睇到35緊 - -?
搞到我上一頁研究一次添a_a"
好啦,比你玩到喇

另外#14只係表示:
你無證據就話佢走場,佢同樣都可以無證據話你走場,
咁個分別係邊度?

或者有個證人都好丫,無證據就話人令人名譽受損...你覺得算唔算誹謗?

仲有回應返主題,
你地話歡迎,黎到又踢人,可能佢唔知,但你地知既係咪有義務解釋下,
ps.數字人都唔係罪丫.

引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 10:49 發表
你面皮咁厚 唔認我無辦法  我一向玩信唔留rp+圖
特登留rp+圖去唱人地  呢d行為我做唔出
post 圖post rp 唔等如要去唱人,

只不過係為你對人既指控提供証明

無圖ge我話你走埸都得啦~

引用:
原帖由 09621345 於 2012-12-7 10:42 發表
你未明
又玩埋呢D把戲

引用:
原帖由 09621345 於 2012-12-7 11:08 發表
聽你甘講 我真係覺得你好廢
走場唔認 仲要我入場你都淆埋 唉~
心諗,之前你都知我係冇rp/圖,我團友都冇ok?如果係覺得我地廢,今日叫齊你地d人再打場把,如果我要淆,唔會叫你地來挽喇,你係咁諗我都冇辦法 ,果然,最多同你地團小寶寶做到fd
和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-7 14:56 發表
心諗,之前你都知我係冇rp/圖,我團友都冇ok?如果係覺得我地廢,今日叫齊你地d人再打場把,如果我要淆,唔會叫你地來挽喇,你係咁諗我都冇辦法 ,果然,最多同你地團小寶寶做到fd ...
呢頭準備打湘團
果到又泥搞夜夢:funk:

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-12-7 15:01 發表

呢頭準備打湘團
果到又泥搞夜夢:funk:
邊個搞邊個心照,仲有打湘約團一刀,夜夢,火舞。根本唔需要我地出手。

和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-7 15:06 發表
邊個搞邊個心照,仲有打湘約團一刀,夜夢,火舞。根本唔需要我地出手。
我會保持中立

我都中立
不如雙方道歉算LA
P.S點解由ror轉到二樓包既 ?
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-12-7 17:15 發表
我都中立
不如雙方道歉算LA
P.S點解由ror轉到二樓包既 ?
點解係被踢一方要道歉?
點解係被屈走場一方要道歉?

道歉說話已經講過,但你地個096佢不接受我們也沒有辦法
P.S佢話冇就冇把,不想再嘈落去。
和平共存

回復 29# 的帖子

我唔見有任何道歉字眼

發新話題