72 12345
發新話題

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

[Close]

我而家先知原來歡迎係甘ge意思

話說我見之前開post討論絕信007
有個人話歡迎黎2ser玩
但岩岩一入2ser 入到個場 就比人踢
真係嚇餐死
係咪我中文差? 歡迎係甘ge意思咩?
睇來以後我見到英文名同中文名都要踢了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

鬼叫你數字人咩
btw咁都俾人踢真係唔抵

......這個人叫ror嗎?
順手post多個同團既,

回復 3# 的帖子

哈哈哈好正
這個人叫ror嗎?
會5會有我
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-6 21:56 發表

......這個人叫ror嗎?
順手post多個同團既,

http://edmund-home.no-ip.org:1005/%E6%AD%A3louis%E6%AD%A3%20(2).jpg
夜d人- -甘都收

ror佢唔識你,原諒他把,因為數字人通常都走場,所以有些偏見。下次來唔會再發生。
佢個次彈機,我同佢講佐,下次彈貼圖
至於louis有人同我講過佢成日走場,所以踢佐。

好難信佢唔識我bo
我開場 佢都打過3-4次
英文人都成日走場ga wo
又唔見我踢佢?
亂踢完 當事人1個道歉都冇就要求原諒
對我黎講過份左少少

09621345算數啦
我之前成日同你玩 你都走場嫁
邊個未走過場?  
講真如果唔係同你玩得多 記得你個名 我都會踢  

如果一個英文 同一個全數字  你會踢邊個 問大家

睇果張圖整體數值根本唔駛走場

引用:
原帖由 二樓包 於 2012-12-7 08:10 發表
09621345算數啦
我之前成日同你玩 你都走場嫁
邊個未走過場?  
講真如果唔係同你玩得多 記得你個名 我都會踢  

如果一個英文 同一個全數字  你會踢邊個 問大家

睇果張圖整體數值根本唔駛走場 ...
深感佩服
我唔該你
唔好以為其他人都走過場 就代表我一定走過場
唔好以為其他人會踢英文數字人 就代表我一定會踢英文數字人
我岩岩先記得團規係有品耐殺 好似走1次場就踢團
睇黎我都要退絕信了 實比人踢團
你求其搵張我彈機圖 或者35re我第1個走ge圖都好丫
乜都冇就彈句甘ge野
一開始就話數字人通常都走場 而家直情話走過場

你話我場場輸都仲好d 走場係我印象中好似冇及生過
我唔知拉 我ser1ser入面全數字ge人 通常連3個都冇
通常數字人走場呢個理論 唔知點黎~~
最近幾日我都同數字人玩 唉 早知踢哂佢

PS:唔好改po呀,我cap左圖

要數字人走場圖咋麻 我有拉

引用:
原帖由 滅團小芒 於 2012-12-7 10:05 發表
要數字人走場圖咋麻 我有拉
你呢個證據我都唔知信唔信你好.
改名扮人is ok
單機game?
你又會有相?
唔系真系甘搞笑牙化?

回復 11# 的帖子

你未明

你面皮咁厚 唔認我無辦法  我一向玩信唔留rp+圖
特登留rp+圖去唱人地  呢d行為我做唔出

回復 13# 的帖子

講乜姐 你同我玩果陣 玩10場 有9場都走場ga la 仲扮野wo
識話人唔識話自己

聽到你咁樣講完  我真係覺得ror踢你踢得岩
面皮厚成咁 走場唔認 仲要屈翻我 你真係夜夢恥辱
一句講哂  你唔好入我/fd場就ok  你入場 我必踢

72 12345
發新話題