發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-26 17:50 發表
留名食花生
繼U軍之後的團戰
留名留名
我又打得唔得?雷下你地都好

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 13:23 發表

搞極都唔夠d人 明明唔關事都要借位上位  話緊邊個就唔知啦

另外小林係你地團排第幾的高手呢個問題 應該只有智障先問 個個走線風格不一 何以排名

*如本人不小心將閣下智力問題公佈於此 深感抱歉 ...
老實講你力量真係太強大
開走場post.....算喇
1個唔夠仲要開兩個....算喇
開完仲要喺度博上位~唉.....

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
我有講過開走場post係博上位?你睇清楚我講咩先啦 沒有智力的可憐 天真可笑
引用:
老實講你力量真係太強大
邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇
其實你咁聰明 中文應該好 搵唔搵到呢?

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-2 15:42 發表

....lonely christmas咩- -邊個得閒同你癲
入正題  睇完你地回覆, 我有以下意見

首先打唔打團戰唔係重點,
成個帖既重點係 mc天 踢左 深紅  ->  
深紅開post問咩事  ->  
mc天話佢走場搶路  ->  
星幻建議p ...
秒post呀你

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 22:36 發表

垃圾走場狗 ?25日號你地團散左啦
因為會集合一刀,火舞,夜夢等團團員?
我留左各架喇 睇下你地有冇空位 有就我入

引用:
老實講你力量真係太強大

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
引用:
邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇

其實你咁聰明 中文應該好叻 搵唔搵到呢?
幾時答我呀?智力好勁果個

009唔係唔得 因為009其實係平衡左
但我要既答案係 009唔應該抽技

發新話題