發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
我見到你地嘅回覆當堂嚇一跳,然後得啖笑
有意來2ser切磋下絕信

寶寶太吹得了,我們只是新丁一名

狐狸,你首先同佢地打一場,如果真係唔夠打,你可以叫我/寶寶佢地

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-26 17:52 發表

你地合作性隨時好過我地 有控場壓主力 應該無問題
有2個街場唔識嫁,靠打字合作-3-完全冇用過咪溝通-0-

我想知道笨小林的實力在你地團排第幾的

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-11-29 19:05 發表
最怕又要同人打
又要搵人請槍呢真系sosad
味同u軍d人打過,幾時同我挽翻場切磋切磋

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 01:22 發表

人地話 : 我要借位抽水同上位 你識條春咩
老實講,邊個夠你上位,搞埋走場post,邊個唔識你,仲有我想問下笨小林係你地團排第幾的高手

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 13:23 發表

搞極都唔夠d人 明明唔關事都要借位上位  話緊邊個就唔知啦

另外小林係你地團排第幾的高手呢個問題 應該只有智障先問 個個走線風格不一 何以排名

*如本人不小心將閣下智力問題公佈於此 深感抱歉 ...
睇完你個回覆我當堂嚇一跳,而後得淡笑,我只係問下就智障,咁你團係咪冇個正常?

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
你唔係博上位,做咩要開走場post?夜夢都有佢個個咩死忙筆記,佢都唔會學你咁開貼,如果你真係想比人知道vlan邊個走場嘅話,咁我對你講聲sor,但你都已經無聲無色咁上位

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
還有你下下講到自己智力非常強,而我地回覆一些之後,你自己覺得不滿就話人智力有問題,難道你說的一定是對?而我們就是個智障?

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-2 22:34 發表
仲有請問織田 夜 我地>>家家家>家人>>>團>家
你ed野咩意思?我問下你地可以話,唔答。我要跟你地尾?絕信打到我出唔到閃戒我就跟你地尾喇 ,打唔到,翻歸早抖喇,你應該味訓醒

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-3 07:59 發表
D人真係冇咩腦 都唔明點解跟尾關出裝咩事 講野到底有冇用個腦架 您應該都係未訓過果D泥
仲有009打團戰我唔覺得有咩問題 唔係唔代表D咩 人地請槍夠唔叫團戰啦 都係果句 2位上位哥 一隻走場狗同一隻跟尾狗返寺了解咩 ...
你理解能力有問題,查我打個d咩意思喇

唔該睇明我講咩先答ok?唔明就唔好嘈ok?你切唔切唔關我事。你睇唔明我講咩你就問人喇,不懂裝懂的小夥子

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-3 16:14 發表

明串你                .
比我睇下你d實力先來串我喇

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-3 22:36 發表
好認同Black_Spider講既野!!
明明係一件好小既事 講真踢您咪踢您 原因因為您走過mc天場 之於您要求證據 我地都好老實咁講 您走過一次 我地記硬您 咁內既走場事件 是問邊個會保留咁內既證據
為保我地防止呢d事件發生 ...
ok,你地幾時得閑?打翻場007,另提009我唔識挽

發新話題