發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
引用:
原帖由 mc天 於 2012-12-2 03:18 發表
我愈睇愈覺得個post唔關我事
只係一班上位哥同條風狗鬥吹ge post(sosad
你係一條導線
12月25日打團 請你出戰

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 13:51 發表
你係一條導線
....lonely christmas咩- -邊個得閒同你癲
入正題  睇完你地回覆, 我有以下意見

首先打唔打團戰唔係重點,
成個帖既重點係 mc天 踢左 深紅  ->  
深紅開post問咩事  ->  
mc天話佢走場搶路  ->  
星幻建議post evidence  ->  
mc天比唔出
That's all.
成個post已完

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-12-2 15:42 發表

....lonely christmas咩- -邊個得閒同你癲
入正題  睇完你地回覆, 我有以下意見

首先打唔打團戰唔係重點,
成個帖既重點係 mc天 踢左 深紅  ->  
深紅開post問咩事  ->  
mc天話佢走場搶路  ->  
星幻建議p ...
秒post呀你

好簡單一個總結!!
一隻垃圾走場狗 要2位上位哥幫口 突然多左隻跟尾狗 跟住2位上位哥走 唔明點解D狗咁多口 同佢地講野都西油 唔該佢地返去接咪一舊 抖一抖

仲有請問織田 夜 我地>>家<<小林係我>>家<<入面實力排第幾關您咩事呢?
您好想知咩?想知咪入我地>>家<< 跟我尾 我就話您知!!如果唔係 唔該您真係唔好問咪D咁冇腦既問題 您唔係我地>>家人<<我地洗答您 定係您明知我地都唔比您跟尾您都想問下 睇下有冇位可以入到?!您返去理解下咩叫>>>>>團<<<<<咩叫>>>>>>家<<<<<再出聲 唔係既話 您學咩人講團戰

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-2 22:27 發表
好簡單一個總結!!
一隻垃圾走場狗 要2位上位哥幫口 突然多左隻跟尾狗 跟住2位上位哥走 唔明點解D狗咁多口 同佢地講野都西油 唔該佢地返去接咪一舊 抖一抖 ...
垃圾走場狗 ?25日號你地團散左啦

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 22:36 發表

因為會集合一刀,火舞,夜夢等團團員?
我留左各架喇 睇下你地有冇空位 有就我入

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-2 22:27 發表
好簡單一個總結!!
一隻垃圾走場狗 要2位上位哥幫口 突然多左隻跟尾狗 跟住2位上位哥走 唔明點解D狗咁多口 同佢地講野都西油 唔該佢地返去接咪一舊 抖一抖 ...
你話人垃圾冇問題  但係你又唔好亂話人走場狗喎

引用:
老實講你力量真係太強大
開走場post.....算喇
1個唔夠仲要開兩個....算喇

開完仲要喺度博上位~唉.....
引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
引用:
邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇

其實你咁聰明 中文應該好叻 搵唔搵到呢?
幾時答我呀?智力好勁果個

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 22:36 發表

25日號我地團散左了?你又知既?我地團長冇通知我地既?你有未卜先知既能力?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-12-2 13:51 發表
你係一條導線
25號打團嘛!009!!冇人規定左絕信打團戰一定係007既!深紅你系有料既我唸你五會五敢打009既!除非你無啦!

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-2 22:34 發表
仲有請問織田 夜 我地>>家家家>家人>>>團>家
你ed野咩意思?我問下你地可以話,唔答。我要跟你地尾?絕信打到我出唔到閃戒我就跟你地尾喇 ,打唔到,翻歸早抖喇,你應該味訓醒

引用:
原帖由 笨小林 於 2012-12-2 23:23 發表

25號打團嘛!009!!冇人規定左絕信打團戰一定係007既!深紅你系有料既我唸你五會五敢打009既!除非你無啦!
呢個過份左啦...009打團戰代表唔到d咩...

D人真係冇咩腦 都唔明點解跟尾關出裝咩事 講野到底有冇用個腦架 您應該都係未訓過果D泥
仲有009打團戰我唔覺得有咩問題 唔係唔代表D咩 人地請槍夠唔叫團戰啦 都係果句 2位上位哥 一隻走場狗同一隻跟尾狗返寺了解咩叫>>>團<<<先!!先好返泥亂吠

引用:
原帖由  【L】 於 2012-12-3 07:59 發表
D人真係冇咩腦 都唔明點解跟尾關出裝咩事 講野到底有冇用個腦架 您應該都係未訓過果D泥
仲有009打團戰我唔覺得有咩問題 唔係唔代表D咩 人地請槍夠唔叫團戰啦 都係果句 2位上位哥 一隻走場狗同一隻跟尾狗返寺了解咩 ...
你理解能力有問題,查我打個d咩意思喇

發新話題