發新話題

mc天叫人9踢

[Close]
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-30 22:59 發表

係囉最憎人咁做
搞到唔夠打...
我都好憎點知人地死屈我走場
都無計 我團又5夠人

明明有d野唔關某人事
旦佢偏偏要幫所謂朋友
都冇計架啦
甘就唔叫團戰啦大佬
請槍有鬼用咩

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-30 03:42 發表
味同u軍d人打過,幾時同我挽翻場切磋切磋
你得閒泥ser1撞下我d人玩囉
團戰就唔好啦.廢事又乜野啦

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-12-1 00:43 發表
明明有d野唔關某人事
旦佢偏偏要幫所謂朋友
都冇辦計架啦
甘就唔叫團戰啦大佬
請槍有鬼用咩
人地話 : 我要借位抽水同上位 你識條春咩

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 01:22 發表

老實講,邊個夠你上位,搞埋走場post,邊個唔識你,仲有我想問下笨小林係你地團排第幾的高手

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-12-1 02:39 發表
老實講,邊個夠你上位,搞埋走場post,邊個唔識你,仲有我想問下笨小林係你地團排第幾的高手
搞極都唔夠d人 明明唔關事都要借位上位  話緊邊個就唔知啦

另外小林係你地團排第幾的高手呢個問題 應該只有智障先問 個個走線風格不一 何以排名

*如本人不小心將閣下智力問題公佈於此 深感抱歉

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 13:23 發表

另外小林係你地團排第幾的高手呢個問題 應該只有智障先問 個個走線風格不一 何以排名

*如本人不小心將閣下智力問題公佈於此 深感抱歉 ...
睇完你個回覆我當堂嚇一跳,而後得淡笑,我只係問下就智障,咁你團係咪冇個正常?

引用:

睇完得淡笑

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-1 01:22 發表

我咩都唔知.
靜係知甘就已經唔叫做團戰.
5FD對戰而已

引用:

老實講你力量真係太強大
開走場post.....算喇
1個唔夠仲要開兩個....算喇
開完仲要喺度博上位~唉.....

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-2 00:47 發表

老實講你力量真係太強大
原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-12-2 02:05 發表

原來開走場post就係上位 你令我明白一個人沒有智力的可憐  沒有智力的人還妄想做絕信版主 天真可笑
我有講過開走場post係博上位?你睇清楚我講咩先啦 沒有智力的可憐 天真可笑
引用:
老實講你力量真係太強大
邊度有講過開走場post係為左博上位?
紅色句子入面唔該你搵"走場post"呢幾隻字比我睇
其實你咁聰明 中文應該好 搵唔搵到呢?

我愈睇愈覺得個post唔關我事
只係一班上位哥同條風狗鬥吹ge post(sosad

引用:

你唔係博上位,做咩要開走場post?夜夢都有佢個個咩死忙筆記,佢都唔會學你咁開貼,如果你真係想比人知道vlan邊個走場嘅話,咁我對你講聲sor,但你都已經無聲無色咁上位

引用:

還有你下下講到自己智力非常強,而我地回覆一些之後,你自己覺得不滿就話人智力有問題,難道你說的一定是對?而我們就是個智障?

發新話題