發新話題

卡戰--歡迎外來玩家OR有團既人挑機

[Close]

回復 240# 的帖子

多谢支持!!!
你同左果三fd打未???:

回復 233# 的帖子

路飞打你恋次那次不是我玩的。。。
是小失败玩的。。。
你信吗??

回復 241# 的帖子

唔洗我出手 叫我呀仔都大炒佢地 你想像下佢地實力如何吧

回復 243# 的帖子

- -咁快搞定左- -
我仲想过去遼抄- -

回復 233# 的帖子

不要自大啊。。。
老豆、、、
自大狂。。。
自大噶人都系蠢人。。。

回復 244# 的帖子

我好信一樣野 實力見真章 講多無謂

回復 246# 的帖子

嗯、。。
同意。。
以後還是少廢話比較好。。
最唔想見d只識串噶人。。。

題外話:
要訓。。。唔講啦。。88

回復 247# 的帖子

大家係fd 多廢話唔緊要 當係吹下水 O R  好啦 你訓啦88

我唔怕柒 唔怕冇朋友

回復 248# 的帖子

唉唉。。。
对唔住。。
我又令你误会。。
我系话对其他人,
即是对好串噶人少d废话。。
对住你地,多d废话都无所谓,,
大家笑得开心就得!!!

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-3 23:40 發表
勁過小雲 你指個2個就係 神明同你? 如果係我真係笑掉大牙  //不過勁過 神明就唔見得有   哈哈 其實我好欣賞你地2個咁堅既毅力  比人打沉 柒頭左 都可以扮無事 ...
講到自已咁勁 同神明打場11?   我由一早己睇你唔順  如果你連神明都唔夠打 就唔駛同我打

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2013-3-4 18:14 發表

講到自已咁勁 同神明打場11?   我由一早己睇你唔順  如果你連神明都唔夠打 就唔駛同我打
you is so good  

我由一早己睇你唔順

i lose for you

回復 251# 的帖子

同你地打完又點你地咪又係到吹 同你班廢柴講野完全浪費時間 滾吧啦你地 唔順可以去話比admin知我講你地班垃圾 多的是分
仲有呀低B仔唔係你一早睇人唔順係我地一早睇你唔順

回復 251# 的帖子

3條傻佬唔用下自己個豬腦諗野 明知自己冇Q用仲要係到吹吹吹好想上位? 好想比人知你有幾低能? 改到自己個名低低能能咁
永恆? 邊到永恆? 生命? 神明? 邊到神? 小雲? 仲細咩 唔知羞

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-3-4 21:58 發表
3條傻佬唔用下自己個豬腦諗野 明知自己冇Q用仲要係到吹吹吹好想上位? 好想比人知你有幾低能? 改到自己個名低低能能咁
永恆? 邊到永恆? 生命? 神明? 邊到神? 小雲? 仲細咩 唔知羞 ...
好你小小咁話 女仔名

發新話題