58 1234
發新話題

想問一下d野!做卡戰團長(團員問題)

[Close]
引用:
原帖由 Mr.Kfc 於 2012-11-15 18:34 發表
好吧  我潛水了  菊花我比番30金幣你A_A??
我只係想知點解咁都計姐

講真綜合區真係一個伏泥

個次去回個帖 個版主認真玩針對  洗帖條友唔扣  扣我地e d小市民           

可惜的是管理員只會幫版主 會員?返龜啦

回復 44# 的帖子

我點問佢沁曖on得一次rc -,-...........

回復 46# 的帖子

小心被人扣分 唔系等等又死得拉
但願人長久....

就算真係走場都係小事黎ja
又唔係好多張個團走場既相
kfc放出rp吧
大家先心服口服

= = 放拉  你看前面= =    我昨天開個post 被版主關了 不知道為什麼
但願人長久....

引用:
原帖由 Mr.Kfc 於 2012-11-15 18:36 發表
小心被人扣分 唔系等等又死得拉
扣咪扣 驚佢咩

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
好認真講句?算點?呃帖就可以唔理 我打1句野就比你扣20金 大佬 比返小小公平泥好b0?

去申訴?有咩用 管理員又咪係幫版主

本版規則
如受到不公平對待, 可在此提出申訴.
注意任何帶有粗口, 不雅, 謾罵, 色情 等字眼的申訴, 一概不會處理, 輕則禁止發言, 重則刪除帳號
如帳號遭到負分處理或永久性禁止操作 申訴時請提供相關帳號名稱及相關帖子連結
本版不接受少於一個月的暫時性禁止操作申訴 另外, 請與事件無關者不要作出不必要的回覆, 否則將會扣分或禁言處理

若大家真的重視版規,又點會比人扣

我唔重視版規?你扣埋佢我實心甘情願比你扣,係咪版主玩哂先?係ge話我即刻收聲

回復 50# 的帖子

你係e度放

你個貼封了

這是抽水貼?  抽水抽到你

回復 52# 的帖子

好等等 我玩場先
給你的 我找了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
但願人長久....

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-11-15 18:39 發表

扣咪扣 驚佢咩

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=561043&extra=page%3D1
好認真講句?算點?呃帖就可以唔理 我打1句野就比你扣20金 大佬 比返小小公平泥好b0?

去申訴?有咩用 管理員又咪係幫版主

本版 ...
等等去用戶申訴到投訴 沒錯怕什麼
但願人長久....

引用:
原帖由 Mr.Kfc 於 2012-11-15 18:48 發表
等等去用戶申訴到投訴 沒錯怕什麼
唔啦..版主玩哂

回復 56# 的帖子

怕什麼 你個psot下面個 神龍 都系打 29lv ac 888 多你2個字唔洗扣A_A
但願人長久....

引用:
原帖由 Mr.Kfc 於 2012-11-15 18:53 發表
怕什麼 你個psot下面個 神龍 都系打 29lv ac 888 多你2個字唔洗扣A_A
管理員玩哂...唔想哂時間

58 1234
發新話題