發新話題

[交流] 黑胡子呢家系吾系最屈機??

[Close]
路飛老豆一下gg 佢拉- -

紅髮一出 黑胡子GG

黑胡子都唔係好勁姐!佢隊友就.....

引用:
原帖由 kim3 於 2012-11-19 04:42 發表
我記得有集講紅髮上白胡子船講佢眼部上面既傷係黑胡子留低
而紅髮又話自己同黑胡子打既時候係好認真so紅髮應該唔夠黑胡子做
唔會 紅

髮比黑胡子整傷隻眼果陣佢都仲未成熟 E家既佢就會夠 話哂黑胡子整傷佢果陣係N多年之前整 但係自從佢冇左隻手之後佢專注訓練一隻手 勁左N多倍

引用:
原帖由 zincandy 於 2013-3-5 05:44 發表
唔會 紅髮比黑胡子整傷隻眼果陣佢都仲未成熟 E家既佢就會夠 話哂黑胡子整傷佢果陣係N多年之前整 但係自從佢冇左隻手之後佢專注訓練一隻手 勁左N多倍 ...
分析的好好

引用:
原帖由 zincandy 於 2013-3-5 05:44 發表
唔會 紅髮比黑胡子整傷隻眼果陣佢都仲未成熟 E家既佢就會夠 話哂黑胡子整傷佢果陣係N多年之前整 但係自從佢冇左隻手之後佢專注訓練一隻手 勁左N多倍 ...
紅髮

一隻手 is good 2

隻手 is very good

好憎黑胡子                                        
-Leung Ka Ho

戰國 雷利 紅髮 卡普同路飛老豆都應該夠打

引用:
原帖由 kim3 於 2012-11-19 04:42 發表 我記得有集講紅髮上白胡子船講佢眼部上面既傷係黑胡子留低而紅髮又話自己同黑胡子打既時候係好認真so紅髮應該唔夠黑胡子做
但係紅髮隻眼既傷係路飛細細個果陣已經有(比頂草帽比路飛果陣)
引用:
你到底知唔知自己講緊乜
黑胡子囉到果實係路飛岩岩到顛倒山果陣既事來
佢係有能力之前都係艾斯隻船度做卒仔
咁佢又點樣n年之前打紅髮啊
同埋你之後果句勁多餘囉
得返一隻手唔係專注一隻手唔通專注第三隻手啊
最重要係你點知佢勁左n倍?
真係亂up當秘訣
抽抽抽金小抽

只要係正常男人都應該會輸比女帝
https://www.facebook.com/waisheung.wong

黑胡子做得四皇, 要打嬴佢既人真係冇乜幾個

冇果實既本事就可以傷到紅髮, 仲要講加多2個頂級果實 ?

不過講實力其實唔係佢既重點, 佢既重點係夠殘格

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2013-4-19 15:13 發表
黑胡子做得四皇, 要打嬴佢既人真係冇乜幾個

冇果實既本事就可以傷到紅髮, 仲要講加多2個頂級果實 ?

不過講實力其實唔係佢既重點, 佢既重點係夠殘格 ...
新世界應該大把隱藏人物實力勁過黑胡子咁

引用:
原帖由 不死的金川 於 2013-4-23 23:01 發表

新世界應該大把隱藏人物實力勁過黑胡子咁
有呢個機會, 但我好肯定冇必要既話, 冇人想做佢對手

新上任既上將藤虎一勝應該夠秒殺黑胡子啦

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2013-5-4 05:37 發表
新上任既上將藤虎一勝應該夠秒殺黑胡子啦
我覺得明哥應該都勁過黑胡子

發新話題