58 1234
發新話題

信長三技小改

[Close]
引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-29 11:49 發表
即係大家都贊成這個方案,那麼就在下個修訂版本加入
信長依隻game少缺創新,依樣唔得個樣唔得
本來一個好少既改動可以令成隻英平衡點都嘈
所以先停濟不前,過哂檔玩lol ...

根本一直都係你自以為是
黑講成白,完全睇唔出邊度令到信長平衡

btw你可以出去同話信長屈果位好好辯論下

即係大家都贊成ban樓主ip,那麼就在未來幾日實行
vlan太多on_仔,不分青紅皂白
本來ban佢ip可以令vlan質素高d都要嘈
所以vlan先停濟不前,d人過哂檔玩lol

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-29 11:49 發表
即係大家都贊成這個方案那麼就在下個修訂版本加入
信長依隻game少缺創新,依樣唔得個樣唔得
本來一個好少既改動可以令成隻英平衡點都嘈
所以先停濟不前,過哂檔玩lol ...
我相信樓主為himstart既後人
二人同樣有自HIGH同精神上既問題

第1件事 挽信長 曬暈裝 點都爆到千幾 上多把91 一秒都唔只1下啦
有一把91殺左人 如果會戰 我1v5都得啦

講真你地班友乜都反,就算個idea幾好都照ban
咁有咩意思,玩番修復版c算啦

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-4 16:39 發表
望下其他帖,
引用:
不過第1點我又覺得幾好
引用:
這個真係不錯  
引用:
都幾好,不過超貴囉
引用:
叮叮刀有得諗
其實大家心水都幾清架。

我極之同意信長3技需要小改

我唔係一個隨波逐流既人

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-12-4 16:39 發表
你認為你個idea好好?
好心你唔好以為個世界圍住你轉啦
人地反對,你會唔會諗下自己有咩唔岩
一味話人
前面同你講左好多次
但你都當人冇道
更加扭轉人意志
其他果d我唔敢講
但你呢個 小改 d就一定唔係d乜野好idea
比人插到屁股開花都死不悔改

任然自由自我,永遠高唱我歌,走遍vlan

樓主的信長

只要信長殺左人就100%爆3技
2秒1下
2X1500=3000
仲要無視甲
秒法C
姐係下下要法C出血鋼?
好啦
你話人地D英會走
咁你信長殺完人有天下報武
你又有冇諗過?
加埋把91
仲唔追死人?
你估個個真田大技?
只要織田佢地加多D控場,變技,暈技
屈機

引用:
原帖由 信長魔王 於 2012-11-4 22:00 發表

小改姐,無太大影響平衡性都可以接受
會戰果陣有邊個得閒會走? 會戰你斬死隻輔手追住隻主力斬唔洗5秒 可能1秒都玩完

抄1 o L 既

有點兒似絕信

信長3技本身就又爆擊又加攻速 比其他爆擊勁好多 仲要再加強OK算
100% 爆擊 都算 高甲D 應該頂到
絕對傷 你ONJ? 咁搞法織田求奇出隻強慢英EG 道3 正信 馬場都秒?

58 1234
發新話題