發新話題

【英雄設計--中立軍】織田勝長

[Close]

講真, 我反對樓上咁多位所講既野

3技無你地諗得咁勁, 你地諗下, 剩係比人唔小心電一野就開水,
你地係中路食兵有幾可係27秒內無魔法傷害?

回#4: 直江羽柴係垃圾有乜唔可以, 好多英例如柿崎,稻葉都係垃圾, E家搵隻英克佢地有咩問題
回#5: 法英對火山佬都係完全悲劇, 學出面果班人講既野: 可以呃左水先殺
回#7: 1技果度平手同石川都做到,有咩大驚小怪, 呢隻係敏英, 前田力英仲惡啦.
           2技森仔7LV唔駛出勁裝都做到啦, 佢範圍起碼700-800
           3技都唔係太過份, 本多1技吸收100%法傷咪仲過份, 你出個-30+血裝,咩英都難死啦, 你咁講係話-30太屈JE
回#8: 就係無咩可能無魔法傷害, 你係中路食兵3技就要無限CD, 直江羽柴等佢水完果陣咪殺得
講真, 玩返你地既火山佬森仔信長啦. 最好就DEL哂所有英保留呢幾隻勁既

引用:
原帖由 牙丸乂塚愛 於 2012-11-2 18:40 發表

人地森仔要用大技黎哂  你唔比人地頂血.一比人用魔傷就番屋企等技回好先食兵?
咁食兵咪慢LO, 你呢隻英食兵唔快過人既話,
對面後期D主力一定勁好多.
呢隻英以快取勝咋
回#11: 係呀, 咁呢招咪無得吸收傷害, 就咁擋傷LO. 你係咪想好似本多咁屈先

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-2 16:49 發表
你係咪應該諗下佢本身都會買支水呢?     
照你講法, 山王係咪太屈?

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-2 22:27 發表
山王1技主動技囉 明無
山王1技加埋血同防LO 明無

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-2 23:05 發表
明唔明 主動擋法技(最少要有D反應)

同

被動擋法技(我話知你幾有腦開技, 我無腦都係擋左你招野架啦吹B?)

之間的分別有幾大-.- ...
但係都有一個問題,
就係 主動擋法技(高手係睇得出呃技,可以唔出技哂MP同CD)

被動擋法技(我話知你幾神都好, 我幾有腦都係比你出電卷呃左招技)

講真, 中路毛毛,黑田,宇佐果D 1開技就呃左3技啦

樓上所有人兄, 你地係咪比魔免洗左腦

魔免咋, 唔係無敵呀大佬

你用物攻可以打到佢架

呢隻英後期又無爆擊又無+攻速, 點夠其他英黎呀

回#25: it is not better but worser

引用:
原帖由 graphpad 於 2012-11-3 22:46 發表
sorry I don't know what you mean "worser"
Sorry it is worse not worser

From your revised E skill, it is too weak compared with other similar skills.
First, it takes 60s to cool down, much higher than the average of CD of skills
Second, it is effective only for 3s, which is too short to the extent that
I considered NONSENSE and the creator of this has suffered disorder or is merely mentally retarded.

發新話題