發新話題

【英雄設計--中立軍】織田勝長

[Close]
我看破你的英雄玩法首先上戰場先閱讀安全手冊說明然後準備上戰場前檢查自己保險包是否有手槍 使用手槍時確保可以在戰場上可以雷霆掃兵
為妳做到最好

引用:
原帖由 spiker 於 2012-11-1 22:53 發表
我想講,3技係食左1次魔法之後先加速魔免的。即係話,你無血果陣,$#車個大波你就GG。
另外,你地話直本魚柴變廢英,E2隻根本就係神英,係新手都=發惡夢,往往新手見到佢就99%送錢,有左3技新手就無咁驚。

咁講法,直江魚柴係咪無機會 ...
我想講你係咪9唔搭8  3技 安全手冊
使用方法︰只要學習了此技能便能永久啟動
法力消費︰0
施展距離︰0
等候時間︰27
效果︰受到1次魔法傷害或技能後,可獲得提升10%移動速度及魔法免疫,持續[3/5/7/9]秒。   你何以見得直江吹箭吾係魔法傷害?   爆彈吾係魔法傷害?  火神招技吾係魔法傷害?  算把喇你   根本3技無敵哩隻英  

為妳做到最好

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-2 09:43 發表
3技無你地諗得咁勁, 你地諗下, 剩係比人唔小心電一野就開水,
你地係中路食兵有幾可係27秒內無魔法傷害?

回#4: 直江羽柴係垃圾有乜唔可以, 好多英例如柿崎,稻葉都係垃圾, E家搵隻英克佢地有咩問題
回#5: 法英對火山 ...
你係咪應該諗下佢本身都會買支水呢?     
為妳做到最好

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-2 22:01 發表

照你講法, 山王係咪太屈?
山王1技主動技囉 明無
為妳做到最好

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-11-3 00:45 發表

但係都有一個問題,
就係 主動擋法技(高手係睇得出呃技,可以唔出技哂MP同CD)

被動擋法技(我話知你幾神都好, 我幾有腦都係比你出電卷呃左招技)

講真, 中路毛毛,黑田,宇佐果D 1開技就呃左3技啦 ...
俾我既話我出多支水 繼續食兵明吾明    俾佢昆左技咪昆  仲好  3技開住黎食兵  有事就再開魔水
為妳做到最好

發新話題