29 12
發新話題

[其他] 神點解會創造D咁既人出黎? 佢跟本冇生存價值

[Close]

神點解會創造D咁既人出黎? 佢跟本冇生存價值

http://hk.news.yahoo.com/%E7%B4%90%E7%B4%84%E9%AD%94%E8%AD%A6%E5%9C%96%E5%A7%A6%E6%AE%BA%E7%85%AE%E7%99%BE%E5%90%8D%E5%A5%B3%E5%AD%90-072807113.html

人同動物唔同既地方就係識得控制自己   去思考     

點解人同動物而家愈黎愈接近

他們還考慮要把受害女子用鐵叉架在火上烤,或是把她放在籠子裏活活烤熟。

=_=...
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

跟本癲          而家D人開始冇理性   變成動物

未算既
因為佢未做

100名婦女的檔案資料

佢可能看透世事

引用:
原帖由 花汶 於 2012-10-27 03:37 發表
http://hk.news.yahoo.com/%E7%B4%90%E7%B4%84%E9%AD%94%E8%AD%A6%E5%9C%96%E5%A7%A6%E6%AE%BA%E7%85%AE%E7%99%BE%E5%90%8D%E5%A5%B3%E5%AD%90-072807113.html

動物唔同既地方就係識得控制自己   去思考     

點解動物而家愈黎愈接近
我對上述報章暫時不予評論,只是想樓主明白一樣事情,
人,human,但其實學名是人類,human being,
人類劃分為動物中的靈長目,哺乳類,所以人類不會接近(?)動物,因為人類本身就是動物。

呢個世界咩人都有,吾多出奇
慶幸既係佢唔係香港人

= = 食落肚  好變態  雖然未做
~~

引用:
原帖由 davidkun123 於 27-10-2012 07:38 AM 發表

人類劃分為動物中的靈長目,哺乳類,所以人類不會接近(?)動物,因為人類本身就是動物。
我對上述回覆暫時不予評論,只是想你明白兩樣事情,
人,human,但其實學名是智人,Homo sapiens,
上述回覆合併為一樣事情。

引用:
原帖由 tony987852 於 2012-10-27 11:13 發表

我對上述回覆暫時不予評論,只是想你明白兩樣事情,
人,human,但其實學名是智人,Homo sapiens,
上述回覆合併為一樣事情。
Homo sapiens像是一個語言的人類名稱,不太記得,智人指現在的人類。

人就算識控制自己 都可代表吾可以食人

條友應該知道就黎世界末日
做盡壞事   

變態
煮完食落肚
真夠變態
AnL.s

神創造既只係人。
並沒有創造佢地既心靈、思想。
如果有,請問,點解呢個世上有罪惡發生?
樓主用語不當。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 davidkun123 於 2012-10-27 07:38 發表

人類劃分為動物中的靈長目,哺乳類,所以人類不會接近(?)動物,因為人類本身就是動物。 ...
人雖然係動物   但唔會叫人做動物

29 12
發新話題