發新話題

求高手教我整技能

[Close]

求高手教我整技能

我對於諗故仔就ok,整人都得(唔知點解入唔到模組),jass(簡直係唔明),
普通觸法器(試1d基本既觸法...)廢話不多講
老實講除左外技能d外型,傷害等等d基本野我就識,但係
整到1個技能變到好華麗,同x果d技能我真係一無所知(x果d技能指:例力x敏+1果d)
以上2種技能創作 希望有人可以教下我(專串we新手果d 免啦)

引用:
原帖由 古物.帝 於 2012-10-13 23:31 發表
我對於諗故仔就ok,整人都得(唔知點解入唔到模組),jass(簡直係唔明),
整到1個技能變到好華麗,同x果d技能我真係一無所知( ...
要整華麗技能通常都要用觸法
比d心機入觸法度啦
同埋計力能敏捷個d技都係用觸法加傷害

引用:
原帖由 古物.帝 於 2012-10-13 23:31 發表
整到1個技能變到好華麗,同x果d技能我真係一無所知( ...
基礎如何?

整一招瞬移斬黎睇下。

傷害要力量X100。

引用:
原帖由 Mr.小子 於 2012-10-14 10:41 發表

基礎如何?

整一招瞬移斬黎睇下。

傷害要力量X100。
係度暗串我?都話左唔識整x既技能

引用:
原帖由 古物.帝 於 2012-10-14 12:40 發表

係度暗串我?都話左唔識整x既技能
只係瞬移斬,唔洗力量X100

仲有我無咁得閒串你。

你想學就試下整。
PS,純粹想睇你程度,每個人曾經都係新手。我串你唔會得到d乜野。

回復 1# 的帖子

百度贴吧有教程,你说的我看不懂,是不是技能伤害=多少力量*多少+技能等级*多少???

發新話題