發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
引用:
原帖由 囧之小子 於 2013-6-1 12:31 發表
21/5/2013 - 第2次更新
1) 非官圖表正重新整理完畢,有死link請告知
2) 新增非官圖:總共71幅 (map pack file name: 20130520.exe)

個連結點入去係20130319.exe
Sorry, link fixed
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 2013-6-27 23:17 發表

呢排死ser都真係嚴重左
但死ser原因好難搵

至於今日因為vlan被DDOS,所以冇問ser
我連佢整返好都唔知,所以遲左開ser
原來是這樣@@我明白了@@ thxx

不如增加倒地爬行功能啦

只要爬行速度慢D既話應該唔影響遊戲性

新手一個...
你個ser係最好個個
起碼唔會有小圈子 又唔會有白痴亂TK
大家都幾合作下 會救人會幫人
support
<3

13/7/2013 更新

非官圖更新map pack file name - 20130712.exe
因開場器最多支援72幅非官圖,因此由這次更新開始,新非官圖會替代質素較差的舊非官圖
Laputa群主

引用:
原帖由 m4a11130 於 2013-6-29 14:59 發表
不如增加倒地爬行功能啦

只要爬行速度慢D既話應該唔影響遊戲性
多謝建議
但應該唔會加入
我諗呢個建議用意在於防止倒下者位處返唔到轉頭既高位而不能被救(例如急流尾關瀑布頂)
如是者,我會問一個問題:在一個重合作性,需要互相照應既遊戲入面,點解會有咁既事情發生呢?
Laputa群主

引用:
原帖由 smanb0527 於 2013-7-6 19:57 發表
新手一個...
你個ser係最好個個
起碼唔會有小圈子 又唔會有白痴亂TK
大家都幾合作下 會救人會幫人
support
先多謝支持
「最好」一詞我唔敢當
始終「人比人,比死人」
我諗各ser主都係想開場比大家玩下,開心下
咁樣比黎冇意思

至於人呢…睇運啦
(話說呢兩三個月我都好忙,忙到冇乜入官場玩orz)
Laputa群主

總之非常謝場主題供一個咁好玩既場倂俾我地玩

岩岩玩u1 dead city II突然hand左game 出左句 too many indices for index buffer. . tell a programmer(32874>32768) 請問版主知唔知係咩事= =

引用:
原帖由 hung56 於 2013-7-16 23:19 發表
岩岩玩u1 dead city II突然hand左game 出左句 too many indices for index buffer. . tell a programmer(32874>32768) 請問版主知唔知係咩事= =
其實有部份非官圖係咁
因為幅圖本身optimized得唔好,淨係圖已經食左好多資源
dead city就係其中之一
呢個情況冇得搞的,試下用少D機槍,改用sniper可能會好少少
(有說子彈都會計indices…)
Laputa群主

回復 145# 的帖子

ok,咁我下次少用d機槍 唔該哂版主你先^^

引用:
原帖由 sunlokf 於 2013-7-16 23:19 發表
總之非常謝場主題供一個咁好玩既場倂俾我地玩
謝過捧場
Laputa群主

22/7/2013更新

1) Laputa2 (Coop2) 場已開,開放期未定,本人盡可能開到9月
2) 插件修正:因為sourcemod更新後有bug唔可以由server轉玩家名,防轉名插件修正為將遊戲內轉名之玩家踢走
Laputa群主

原來有最新地圖,唔怪得呢排入非官場都要下載地圖啦XD 即刻下載先~"
我係吹沙哥 XDD

柏斯
你個d戰役圖.....
最近D TK傷害真係有D煩- -

有沒辦法把傷害性降低幾滴血-.-

有時玩高階
比人射一槍痛到你死

發新話題