發新話題

巨魔好快會冇人玩理論

[Close]

巨魔好快會冇人玩理論

ok冇野啦=]怕扣分-.-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

你覺得ky_個到做到244人地5會話你bug?=.=
仲有做咩爆我名 我咁廢--
係要講109個個啦 咁鬼神 但佢都未認第1.....土龍就....算啦--
開場之前講明最小要512人地廢個d會自走+啦....
人地話你bug姐係佢自己見識小 5知咩叫神 咩叫新

頂,我今日玩左場delay加手殘,結果366上古
之後被人話我玩BUG囉

回復 3# 的帖子

好多時d人都係咁架啦
我以前549都被話bug啦
過去只能回味,往事已成回憶.

我仲未見識過所謂的小學_

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-24 19:58 發表
冇錯巨魔冇可能一開始神手Ok有新手..冇問題 我吊_7你咩 e.g 神手技巧開波出到木你老_ 洗唔洗___甘bug bug bgu 仲要串77...仲有中手開場 512 新手仲係128 一樣要串 你老_我地d神手 神到有埋金咪仆_ 你地係咪on_ 仲有  ...
好似寫錯字- -p.s.你個圖

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-10-4 19:11 發表

好似寫錯字- -p.s.你個圖
字唔係問題 問題主要係針對小學_

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-10-4 20:17 發表
字唔係問題 問題主要係針對小學_
你好野()

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-10-5 15:46 發表

你好野()
-.-What我真係主要係針對小學_

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-10-2 19:36 發表
好多時d人都係咁架啦
我以前549都被話bug啦
244頭古物飄過

引用:
原帖由 y6049511 於 2012-9-24 20:54 發表
你覺得ky_個到做到244人地5會話你bug?=.=
仲有做咩爆我名 我咁廢--
係要講109個個啦 咁鬼神 但佢都未認第1.....土龍就....算啦--
開場之前講明最小要512人地廢個d會自走+啦....
人地話你bug姐係佢自己見識小 5知咩叫 ...
其實真系好難講乜第一
真系我244古物都好
玩街場都系好難講輸定贏
街場變數好大
有時候大把新手
真系163古物都死得
比人爆完野又唔自爆礦脈個d呢(新手)
如果街場d精靈個個都中高手,再求其加多個244,366,巨魔幾神都要gg啦
但系有時候又大把新手
真系幾神都可以比巨魔GG
所以如果話玩街場真系好難講話乜第一
變數太大

回復 11# 的帖子

你未見過163神手炸-.-
我係gg_到玩 搵哂d新手肥
都5夠條友快--仲要gg_玩033 都5夠打--

引用:
原帖由 y6049511 於 2012-10-6 09:13 發表
你未見過163神手炸-.-
我係gg_到玩 搵哂d新手肥
都5夠條友快--仲要gg_玩033 都5夠打--
最神巨魔163出到魔神裝但係人地可能古物左

發新話題