20 12
發新話題

[Close]

個 團 版 就 死 就 死 甘
定 時 定 後 就 會 死 一 排
何 解
N O 白 痴 答 案
什 麼 什 麼 因 為 你 k a i 個 種

因 為 你 K A I
願你亦看清楚

會 不 會 是 這 樣 拉
魚 魚

寧願你不知道.,                        

真 的 假 的
我 真 的 不 太 知 道

挑 戰 一 下
大 家 信 箱 有 咩 信
我 有 峰 比 錢
入 團
作 仔 第 一 次 比 分
紫 既 p s p 網
誰 挑 戰 哥 的 長 情
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我係咩都無架   

你 是 不 是 人 來
收 團 封 信 甘 重 要
都 d e l 埋

我邊記得呀            

我 成 封 信 都 沒 d e l

時間:2012-1-30 12:06,  來自:FiNaL◎峰,  發送到:bossosad

用戶 FiNaL◎峰 匯款 18000金幣 到您在 第一vLan 銀行 的賬戶上,請注意查收。具體信息請到銀行查看。

返回- 回復- 轉發- 標記未讀- 下載- 刪除
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

我咩都刪哂

原來仲有封
加入團隊: 有粽燒鵝滅 確認通知系統消息2012-6-1 22:30

你已被邀請加入團隊: 有粽燒鵝滅 , 請按﹝確認入團﹞或﹝拒絕邀請

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2012-9-24 18:21 發表
挑 戰 一 下
大 家 信 箱 有 咩 信
我 有 峰 比 錢
入 團
作 仔 第 一 次 比 分
紫 既 p s p 網
誰 挑 戰 哥 的 長 情
hi瘋狂小白兔2012-9-3 16:27

HI 有冇興趣轉團隊?CHaMpi0n
無論你系鍾意玩正信絕信守城td都歡迎架
惡來, W_a 都推薦你為 信長問答 區版主龍之振雄2010-8-30 14:05

不知你意下如何?回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉

回復 13# 的帖子

喂 你好寸wo 咩料先

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2012-9-25 05:37 發表
喂 你好寸wo 咩料先
如果唔係跌左會員級, 我仲KEEP住好多唔捨得刪既短信
gave me MH ok??魚仔oncall2012-7-7 18:44

gave me MH ok??回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉
Re: 團版申請: 有粽燒鵝滅龍之振雄2010-8-30 13:39

原始短消息: 團版申請: 有粽燒鵝滅引用:
原始短消息: 團版申請: 有粽燒鵝滅

已經叫左其他人加入
確認左入團

已經開設
鋒再見了..[深邃]Tik2010-5-18 00:44

鋒我2後唔玩信了.....你重想做朋友既...加我新msn
[email protected]
..我接觸信長3年..有好有唔好悶回億最...深克就係for個個星期56都有你陪我打刑5回幾5點雖有一次同你嘈完但我已說對不喜你都無野了..同你玩有開心有笑果陣覺得好正有你禁既知己陪住我玩新版又好s版又好..b版又好. 晚晚多得你陪我..已家..我已對vlan所有玩家.感嘆..我只是汁了一次雞玩了一場超廢的槍神本身想玩第d新裝死19次...還玩踢一踢神風出m群就整尼禁大既風波..我只是又入又出人地個場?禁都叫我敗類?!我禁就受到vlan d人既白木? 入場kick我? 話我傻系?  咩道理? 我真係忍受唔到呢d禁既.說話我已下定決心放棄信長.我本身都係想開個團開開心心玩s版姐禁都搞禁多野?  我下下比神風話廢又點佢好勁?我唔覺但我都無出聲忍受住比佢係禁話牙話.我係有走過場..但我走場.有一次真係..忍唔到係禁比人殺..已走但..之後我s版識玩喇我都無走到喇.禁都屈到我走場?果個p_p_q_q我入一入你場出一出番去我都有做錯?重有另一個話我入一場又出又入話我敗類?我d感受會如何牙張心比心牙我話你又會點牙你比我禁屈法又會點牙.我真係唔知有咩好講... 總知再見了.鋒.你是我好朋友之一

20 12
發新話題