43 123
發新話題

【PS】某XOX人物頭像/簽名‧續 (更新:14/4新增一簽名圖)

[Close]

【PS】某XOX人物頭像/簽名‧續 (更新:14/4新增一簽名圖)

很久沒於簽名區發貼了,以下是「[PS] 某XOX人物頭像/簽名」的續作...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=502308&highlight=%2BRatkirani

更新↑:
14/4新增的 冰原三公主(!?) 好像有某人說過我製的圖也偏光,故這次調光了又調回暗少少,好像有點怪..?

剛在巴○看到某圖有感而改,由於很久沒更新此貼,故順路在這邊也貼一下

↑劣改,頭部不正常的。
新製整容後的 索拉卡

舊作:已整容的 索拉卡

原圖:

不附原圖,猜猜她是誰-_-

蠻王+人妻 艾希,覺得舊作的字體有點不太配所以新製了一張(但仍覺得有點..

舊作:

原圖:

弒龍獵人skin的 汎 + 半龍少女 希瓦娜

原圖:

新製 馬爾紮哈與他的○○○○?(感覺上他倆的氣場有點接近..

原圖:

其他舊作:
拯救世界的 依瑞莉雅(本想將她整到暗夜刺客feel的,

「黑色玫瑰」的領導人,詐欺師 - 勒布朗
被動: 鏡像 - 勒布朗生命低於 40% 後,她將立即隱身 0.5 秒。潛行完畢時創造一個鏡像分身,分身不會造成傷害,持續最多 8 秒。
(所以把簽名整到有兩個她 + 玫瑰...)

敵對的兩姊妹, 墮天使 魔甘娜 與 審判天使 凱爾

龍宮skin的 索娜("Only you can hear me Summoner, what masterpiece shall we play today?")

Demacia的魔鬼司令系列skin - 加里歐、趙信、嘉文四世、基倫、拉克絲

冰霜skin的 安妮 + 完全被人雪藏的 弗力貝爾(那隻熊可不是泰貝爾喔~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好型 真係超型蠻王同艾希好似吾係咁岩

引用:
原帖由 唔好re 於 2012-9-22 21:32 發表
好型 真係超型蠻王同艾希好似吾係咁岩
人地兩公有咩唔岩

btw : 女神r姐終於上水

超強大啊 好令
支持支持
錢財乃是浮云

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-9-22 21:41 發表

人地兩公有咩唔岩

btw : 女神r姐終於上水
哪有潛啊 -_-'..
我一直都會上黎睇下,只不過沒咩回貼而已。

引用:
原帖由 Ratkirani 於 2012-9-22 22:10 發表

哪有潛啊 -_-'..
我一直都會上黎睇下,只不過沒咩回貼而已。
甚麼時候兵工廠公開招兵

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-9-22 23:26 發表

甚麼時候兵工廠公開招兵
等我先研發左無政府狀態先。

最尾果張唔錯...其他都好靚...如果樓主幫我整幾張就正

引用:
原帖由 Ratkirani 於 2012-9-23 01:10 發表

等我先研發左無政府狀態先。
無政府 9 9

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-9-23 11:07 發表

無政府 9 9
甚麼 9 9 -_-?

一套戲入面既組織名

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-9-24 01:22 發表
一套戲入面既組織名
-_-'.......
我地咁樣係度吹水沒問題嗎?

引用:
原帖由 Ratkirani 於 2012-9-24 19:12 發表

-_-'.......
我地咁樣係度吹水沒問題嗎?
你D圖太淺色了我覺得

PS: 我有認真討論

引用:
原帖由 CODMV 於 2012-9-24 23:26 發表

你D圖太淺色了我覺得

PS: 我有認真討論
真的太淺色 -_-?..

話說你呢排有咩搞..?

都係咁樣 sk有叫你唔應only
真係有少少淺  點講 all 都有雒好似太光既感覺

43 123
發新話題