發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-14 18:06 發表
最尾個張都就完場喇 post吾post都無用
就完場同有冇走場係兩回事

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-20 10:54 發表

朋友    你唔好post d 唔係你自己cap既圖 好冇?
何況  old news 黎...
佢又係到呃POST

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 18:51 發表
哂氣喇....邊會咁無聊
比 人 影 到 走 場 博 冇 事 ?

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 22:02 發表
果個係我 吾好亂屈人 我認係有 咁點 OLD NEW就係old new 即係我走過就走過 點有得改
人地明話緊你 邊有屈 你真就係1999
引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-11-20 21:51 發表
你1999完未 ....睇下上邊2位講咩   我完全無話無走過  你有問題我可以介紹個腦科醫生俾你既 你要既pm我
睇怕呢個腦科醫生信唔過 唔係真係咁好 佢應該一見到你就會叫你唔好19上腦

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-21 17:56 發表

殺左人 點改 ? 比返條命佢98
靚抽

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-23 12:02 發表

有吹水5抹嘴咩= =?
係呃post冇停手咁姐

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-24 12:33 發表
正是
本人已上報版主 有人嚴重呃post

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-24 15:33 發表

為左唔好呃post, 我又po下圖先

為免有人話我 "唔比機會人就記人名"
咁我今日就post d 重覆的

http://edmu ...
你知道我是在說誰的

發新話題