27 12
發新話題

寧寧招2技(招照) 同 裝備問題

[Close]
http://www.youtube.com/watch?v=g1BD8a-Mmk0&feature=related  偶爾睇番條片  sin vs 冰島     冰島以最強陣形 sky 小白 可樂   vs sin陣  00既2技 令2軍既優勢 明顯大幅偏上  田軍   有冇理由我偶像 sky係度都會輸 冇天理

的確太過強勢  

真係應該改只可以照一個地方

cd再慢少少 範圍細返D

咁如果覺得太過廢既冇左特色

咁其實00 3技輸出咪加返少少

本身攻速又快 我念唔會有太大問題
士為知己者死

回復 10# 的帖子

如果係我做下軍輔手會上哂血剛同血甲-。-

信長出第一個版果陣點知會咁hit 經驗一定比其他同類game差 同埋作者周不時都會變 d玩法獲獲新鮮獲獲金 某作者改到信長分裂

一時呢套裝勁 一時果個配合屈機 改完又變左第2個組合屈機 如果真係要改 我諗要全部英雄下架重製 問題係邊個得閒陪你癲?

十卜藍波

引用:
原帖由 ak43 於 2012-9-10 17:27 發表

咪傻吧 最少出石都打得死d鬼仔
加上鬼仔d視野有冇寧寧招2技咁大范圍呀
你出石可唔可以清走寧寧招2技先
樓主係咪引笑? 00 十年都無人用都知咩事啦, 咩玩到好似mh, 我同你廣十個玩信9個都本身係mh, 仲點會仲玩00, 你真引笑 00一向無人用, 因為2技 根本垃圾, 開個mh 咪得, 你點轉佢個2技都係無人玩的

引用:
原帖由 ho456852733 於 2012-9-12 13:04 發表

樓主係咪引笑? 00 十年都無人用都知咩事啦, 咩玩到好似mh, 我同你廣十個玩信9個都本身係mh, 仲點會仲玩00, 你真引笑 00一向無人用, 因為2技 根本垃圾, 開個mh 咪得, 你點轉佢個2技都係無人玩的 ...
你咪keep住街場意識lo
睇你都未玩過團戰
你打團咪唔好棄寧寧lo

引用:
原帖由 ak43 於 2012-9-12 13:28 發表

睇你都未玩過團戰
你打團咪唔好棄寧寧lo
佢係假腸咋

加個施法距 行唔行得通?
你好

洞範圍同增加CD時間最實際

引用:
原帖由 ak43 於 2012-9-12 13:28 發表

睇你都未玩過團戰
你打團咪唔好棄寧寧lo
咩你認為日日都有團戰打? 街場就日日都有, 團戰對街場開場次數可能只係 1%對99%
仲有 大把出名團都係MH+程式人啦 自己上VLAN 睇POST 啦 REPLAY 都有賣\  我次次睇信長團戰video次次都無人玩00 就知佢2技有幾垃圾, 大把勁人都其實係MH , MH團都大把, 好多團戰都係MH團打MH團, 吳9打用程式T你都仲得

00 2技真係好屈=,= but 森仔一技  到機大技   本多大技 百地大技2技 都應該要改改建議00 2 技照1400   cd 20秒  技能時間20秒  
森仔一技 不用說吧  太大  同埋可以好遠放  建議近D放 同範圍收緊小小  
到機大技 130秒CD  基本到後期可以殺哂人而之後人地返生你再去爆大殺人都得=,= 本多都係=.=  
百地 2技訓太耐  大技太快CD  乜**不良字眼**都可以好快推到 =.=

27 12
發新話題