27 12
發新話題

寧寧招2技(招照) 同 裝備問題

[Close]

寧寧招2技(招照) 同 裝備問題

係唔係應該改下寧寧招2技先
范圍大都唔係問題
仲要可以照2次
玩到mh咁
你范圍大就照1次咪算
照2次 上下cp區睇哂

一係就照得1次
一係就照2次 但 范圍細返d啦

2技仲勁過招大技

另外裝備問題
根本改到d裝9唔塔8
法裝 仲勁過 攻裝
你可以講話咩出地王裝咪得lo
你玩過團戰未
咪再街場意識了
考慮埋團戰啦:@:@
搞到團戰都冇乜人想玩
根本唔平衡
不是在罵作者
而是提出意見

紅字為post重點

連最基本既英 同 裝備 都未搞好
仲出新英 = 沒意思  

新英SOGD

喲殊................................  諸神  又要10號黑色風球 vs 公本 風書無敵

你咁講 果心d鬼又點
鬼有隱 時間耐 n咁多隻(無計過)
都係睇到隱 有時仲卡位 咁又點計 ?

引用:
原帖由 dog_pat_pat123 於 2012-9-10 17:25 發表
你咁講 果心d鬼又點
咪傻吧 最少出石都打得死d鬼仔
加上鬼仔d視野有冇寧寧招2技咁大范圍呀
你出石可唔可以清走寧寧招2技先

引用:
原帖由 dog_pat_pat123 於 2012-9-10 17:25 發表
你咁講 果心d鬼又點
E位兄台 真係有趣

風計陣網住 後期幾肥都冇用 乜都死 物攻打人又rj
有d英好似$#長政咁 整係可以玩法裝 攻裝又冇用 人地出埋抗杖成場可以掛機

00出團戰
我用冇腦對付他

引用:
原帖由 〞淺 於 2012-9-10 17:39 發表
00出團戰
我用冇腦對付他
冇腦都冇用吧
寧 突擊殺哂d輔 無腦英 沒左輔 俾人圍 都死了吧

回復 8# 的帖子

功裝玩到架,法裝對面出-30/-40識玩就殺到,唔一定要單殺

引用:
原帖由 ak43 於 2012-9-10 18:34 發表

冇腦都冇用吧
寧 突擊殺哂d輔 無腦英 沒左輔 俾人圍 都死了吧
的確係無腦輔助英 只要隊友識玩
00招2招長開 我諗主力保命真係太易

2技唔係唔可以有 係cd太快同範圍太大 同全地圖

我覺得要平衡d就要有施法距離 例如1500 cd時間要大幅延長/持續時間要減半

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-9-10 21:46 發表

的確係無腦輔助英 只要隊友識玩
00招2招長開 我諗主力保命真係太易

2技唔係唔可以有 係cd太快同範圍太大 同全地圖

我覺得要平衡d就要有施法距離 例如1500 cd時間要大幅延長/持續時間要減半 ...
yes
范圍大 仲要cd 1次可以照2下
真係咩位都睇哂

改細d范圍    再加強00  3技  eg 加10-40%攻  20-100攻擊力 or 增加其他  以平衡呢隻英雄

寧寧之前我都有開POST
作者係有心睇一定知邊d英既技能係過強
個個話要杜絕mh
寧寧招2技差5多同mh冇分別
但都可以唔改
真心 作者你不會玩信長也要看看玩家的意見啊

27 12
發新話題