27 12
發新話題

巨魔的止步

[Close]

巨魔的止步

本人小學開始玩巨魔玩到e+ 只係做到244尾但係因為1 d 問題我會唔玩巨魔住 跟我一起打街場的戰友88 lu~ y6 mm 021 回憶 88 我的msn: [email protected] 仲有ky o 1211 Xen 你地2個新手記得要加油  仲有sots 唔係日日叫我開場自己單機練下啦

你的敗因只有一個,那就是與我為敵

做咩無啦啦唔玩姐-.-

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-2 17:58 發表
做咩無啦啦唔玩姐-.-
e d問題msn 問我吧

回復 1# 的帖子

88,如果有機既話再同你玩下其他圖

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-2 17:55 發表
本人小學開始玩巨魔玩到e+ 只係做到244尾但係因為1 d 問題我會唔玩巨魔住 跟我一起打街場的戰友88 lu~ y6 mm 021 回憶 88 我的msn: [email protected] 仲有ky o 1211 Xeno 你地2個新手記得要加油 ...
都係多得你我做到366尾了
                                 366中   

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-2 21:40 發表

加油吧

唔玩巨魔lu wtf唔玩=[

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-24 19:01 發表
唔玩巨魔lu wtf唔玩=[
巨魔又止步

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-24 19:09 發表

巨魔又止步
冇錯冇錯=]

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-2 21:40 發表

366中   
看多點我的rp吧,我的rP前期是244中程度的,後期亂曬

引用:
原帖由 巔峰聖皇 於 2012-10-17 07:16 發表

看多點我的rp吧,我的rP前期是244中程度的,後期亂曬
面家快左好多了,大約岩岩升古就轉366,但係同你都有少少距離...

5好走T.T
好想退信
但退極都唔得

回復 12# 的帖子

阿文哥已經冇上war3了(呢排)

回復 13# 的帖子

你要搵佢你要上K_ _
佢應該多數係個邊玩
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

Kyx都唔見佢囉                  

27 12
發新話題