發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
引用:
原帖由 肉丸是J殘 於 2012-9-2 02:47 發表

不如你試下改不論佢改成點佢肯花時間為Vlan出最後一分力已經感動
我都努力希望信長平衡左好耐
但係俾意見又點
d人咪又係ban哂

引用:
原帖由 阿平 於 2012-9-2 02:43 發表
差不多2年,都仲係小改小改,有點失望
絕對同意阿平既講法,係咁易改D數值都叫改= =
仲以為會解決下 下軍英雄撞技同埋起手慢問題,點知.............
不如換個作者啦,而家改得咁小真係哂氣

引用:
原帖由 chris_sie 於 2012-9-2 02:56 發表

絕對同意阿平既講法,係咁易改D數值都叫改= =
仲以為會解決下 下軍英雄撞技同埋起手慢問題,點知.............
不如換個作者啦,而家改得咁小真係哂氣
一個連團隊都無既人做作者已經好有問題

一鐵技能收手問題 最好改改...

引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 2012-9-2 02:58 發表
一鐵技能收手問題 最好改改...
佢連一技回80血都未改啦
一秒回得50zz

引用:
原帖由 肉丸是J殘 於 2012-9-2 02:47 發表

不如你試下改不論佢改成點佢肯花時間為Vlan出最後一分力已經感動
補充一句
如果佢肯改 改成點都得
呢個版圖已經唔係屬於vlan
係屬於佢自己.
可以留返俾佢自己玩

一開頭覺得改版好gag
但玩玩下發覺作者都改得幾好
如:因為太多血牛英既陣而推出既新風書
因為直江招大咩都秒到咁而出既石頭 阿松大
同埋玩玩下覺得愈黎愈有突破
支持
珍惜眼前

引用:
原帖由 ★D-RoXL輝 於 2012-9-2 03:23 發表
一開頭覺得改版好gag
但玩玩下發覺作者都改得幾好
如:因為太多血牛英既陣而推出既新風書
因為直江招大咩都秒到咁而出既石頭 阿松大
同埋玩玩下覺得愈黎愈有突破
支持 ...
咁點解唔直接改低直江招大傷 低2000都夠太多血既英雄點解唔出下新刀對抗下
只係出風書?

發洩完,睇到就當冇睇過.

引用:
原帖由 NttfNpiYc 於 2012-9-2 03:25 發表
如果2年之前
vlan走個方向係咁
路線向路人發展而唔係向小人玩GE團戰發展
有人走場就封ac而唔係怕如果封左ac就小一個玩家
一星期更新一次防mh而唔係諗我更新人地又更新,更新都冇用
多一d幫助新手活動,而唔係只為團戰
...
vlan不嬲都係咁 龍大我唔敢講.
過往搵佢幫幾多次佢都會幫
但係其他喇喎.
好難講啦

引用:
原帖由 Holy_Virgin 於 2012-9-2 02:43 發表
差吾多0改動都可以出張新圖
真係抵俾你呃post
真係睇唔過眼 VLAN信長都就黎沉 人地出圖都仲可以單單打打 你咁叻就唔使係度等人改圖等人出新圖啦

發洩完,睇到就當冇睇過

引用:
原帖由 白色﹏ 於 2012-9-2 03:29 發表

真係睇唔過眼 VLAN信長都就黎沉 人地出圖都仲可以單單打打 你咁叻就唔使係度等人改圖等人出新圖啦
下?
我無係到等圖
GGx大把後起之秀.
我不嬲打R版多
棄5保2
比你vlan盃打棄保稟5保2 我睇下有幾多個識打

回復 32# 的帖子

姐係咁 依家得番1個官方改圖者
你估改圖真係咁易? 係咁易你就唔使坐係度等人改啦
自己無貢獻仲要打橫黎講話換作者

引用:
原帖由 NttfNpiYc 於 2012-9-2 03:30 發表
信長圖,唔只阿爾話事,因為係vlan官方圖,所以好多大方向都係vlan決定
但係無奈,決定的人,打信長跟本唔勁,技術係停留係2年之前
仲話路人只係亂同亂,改都冇用只係比佢地玩秒殺跟本唔了解信長這遊戲
一隻ONLINE,最小一年 ...
信長沒落只有一個vlan?
不如你去台灣平台玩下先
係一班香港玩家死守香港版本
唔識出去見識.
令呢隻版一啲新意都無
又死玩呢隻版

發新話題