發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
引用:
原帖由 Holy_Virgin 於 2012-9-5 15:51 發表

俾左意見佢又識諗?
連團戰都唔識打既作者點做一個真正平衡既版本

就好似一個打路人既高手叫佢打團變左一個垃圾一樣

有啲人只係識盲目支持作者,新地圖
而從來都唔會為香港信長既未來打算,反抗既人
我覺得呢啲先係 ...
07年玩到依家 你我都係第一批信長玩家
我都認同你所講 香港信長既未來一片糢糊
好多信長老手都挨唔住轉玩lol r版 s版
又有幾多人可以堅持玩一張冇未來既信長地圖?
物品裝備來來去去都是2 3種 只會加魔既鞋?
你唔悶我都悶
but anyway 期待新名刀

血牛族萬歲 所以改咩都無咩分別~_~
可能要信長有進步
就係要出新英同名刀
什致改變埋地型

惡意既留言笑而不語就可以了

支持  

點解冇人開E張圖玩

回復 196# 的帖子

我都係第一批玩家

但係點解要整D仲廢過舊圖既新圖?
好老實講.個所謂測圖組係比D人係到威
入過去都係個D乜野LOSER 所謂VLAN名人 意見唔比 次次測圖吹水扮勁

我好記得前幾年 "花汶" 盲目支持(可能有目的)作者既地步係可以講出一句反常既說話
"信長平唔平衡根本唔重要"

有認識過dota系列既玩家都清楚明白 一隻DOTA 遊戲最重要既核心就係平衡

如同holy_virgin一樣 意見比盡 雖然唔係個個意見都一定係好 , 但係唔知點解0接受 改少少野就係到呃post

唉~算喇~香港信長再見了~~~

支持呢d版主
e+唔係幾中意新任的版主啊

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-9-7 20:44 發表
我都係第一批玩家

入過去都係個D乜野LOSER 所謂VLAN名人 意見唔比 次次測圖吹水扮勁

我好記得前幾年 "花汶" 盲目支持(可能有目的)作者既地步 ...
w0w

驚見花汶被抽水

回復 200# 的帖子

其實點可以做到絕對平衡
仲有如果絕對平衡相信大部份人都唔中意玩
就好似十隻信長打十隻信長.....
你會中意玩嗎

支持新圖   

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-9-7 20:44 發表
我都係第一批玩家

我好記得前幾年 "花汶" 盲目支持(可能有目的)作者既地步 ...
請搞清楚, 當初開始搞F版唔止得LOSER的人在開會和測圖, 還有 冰島, 花, 星願的代表.

再講我們很多次表達意見都被REJECT最後才解散.

當初組織地圖組是想讓F版可以有機會發展

而不是閣下所講的"吹水扮勁",
由第一日合作開始, 已經一直想引入幾把新名刀打無腦英

3年後既今日仍然冇?

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2012-9-9 00:48 發表

請搞清楚, 當初開始搞F版唔止得LOSER的人在開會和測圖, 還有 冰島, 花, 星願的代表.

再講我們很多次表達意見都被REJECT最後才解散.

當初組織地圖組是想讓F版可以有機會發展

而不是閣下所講的"吹水扮勁",
由第一 ...
唔加名刀都算 仲要改埋d戰象  增加無腦= =               
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2012-9-9 10:09 發表
唔加名刀都算 仲要改埋d戰象  增加無腦= =               
象個甲只係想多d人用佢
為妳做到最好

我都係第一批玩家
有時真係唔知點..
e家勁多人都轉去玩lol
搞到我都要火住去轉玩lol
信長以經勁小人玩..
可能過多幾年 我地同d細佬仔講 識唔識玩信長呀..
d細佬仔話 咩係信長?? 聽都未聽過 玩咩野嫁?? 係唔係打回合嫁??
神秘的路人甲

回復 209# 的帖子

就係因為咁
我地呢d信長支持者更加唔應該有羊群心理

發新話題