發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
甘會吾會難洗兵左?
支持支持
呀爾+油

引用:
原帖由 CrAzY.K 於 2012-9-3 11:29 發表
阿爾加油!!!!!!!!!唔好走!!
改得唔錯架 之前果本妖風書都好有用
而家打10場 有5-6場都會出 打d血牛好有效

大家= =依個只係試驗版
放出黎只不過比我地試下 睇下反應
嘗試下新野無壞... 你未試過又點知唔好呢?
覺得唔 ...
有無得讚好!?

支持新圖 期待新英

GOOD.下載了.THZ

給回別人一份尊重吧                      .
曲終人散

辛苦了 : )
支持

: 林先生

d兵升級時間改早佐 甘想洗兵咪難佐囉......甘咪搞到d主力又要計過d時間囉...
有無得考慮下改番~~

支持 但改多d野會更好
屠街無難道

引用:
原帖由 CrAzY.K 於 2012-9-3 11:29 發表
阿爾加油!!!!!!!!!唔好走!!
改得唔錯架 之前果本妖風書都好有用
而家打10場 有5-6場都會出 打d血牛好有效

大家= =依個只係試驗版
放出黎只不過比我地試下 睇下反應
嘗試下新野無壞... 你未試過又點知唔好呢?
覺得唔 ...
問題在於, 張新圖其實有乜野可以比我地試呢?

比人話都咁講, 呢張其實同冇改係冇分別!

只能期待他所說的名刀或新英?

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-9-4 13:31 發表
我無話叫作者吾好聽其他會員  我個重點係vlan眾多學雞只係識攪事
俾左意見佢又識諗?
連團戰都唔識打既作者點做一個真正平衡既版本

就好似一個打路人既高手叫佢打團變左一個垃圾一樣

有啲人只係識盲目支持作者,新地圖
而從來都唔會為香港信長既未來打算,反抗既人
我覺得呢啲先係真真正正攪事既人

香港區信長唔需要呢啲咁短視 唔希望信長有發展既人
香港區信長再唔出現啲希望信長可以再發展多個十年既作者
點搞落去都係垃圾

我自己做張識既信長地圖出黎vlan係咪又會支持我?
自己問啲管理員
一班管理員只係識得由自己出發點去睇張地圖
唔係為信長既未來睇張地圖
連比賽都未必搞得成
點解?
因為張地圖由紅色11.2b開始無乜點變動
閃鞋由頭到尾都係加魔
無加血架?
得凍雲 神息打無腦英? 幾多年
自己用下個腦諗下

邊班先係真真正正攪事既人
盲目追隨人
只會令到果個人覺得自己做既野係岩
並無錯

改改唔洗場場都打成粒鍾既話 都5錯
兵不盡 埸不滅

支持新圖
信長加油
-`按圖進入團版。

:)感謝!!!!

引用:
原帖由  ╭秋×葉 於 2012-9-4 17:05 發表
同意,織田信長呢家真係比之前弱左好多
點改都係咁勁咁好用

改 00 招照鏡未= =?               .

發新話題