發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
引用:
原帖由 卍鄧奶卍 於 2012-9-3 13:40 發表

阿爾…唉 !
已失望…這樣也能叫做是一個版本嗎 !?
還是引用阿平的說話…
「差不多2年,都仲係小改小改,有點失望」
你知唔知一張圖要幾辛苦
又唔見你自己改張出黎
有得你玩咪好
失望 失望
遲下冇人改啦...點算

引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-9-3 17:05 發表

其實你可以考慮下自己整一次圖,你就知道有幾煩

整一樣物品諗樣諗能力都已經可以諗到你頭爆,跟住仲要諗埋會唔會好似比你呢種人咁

吹到唔平衡wo跟住又要改呀改,你估易咩,我就咁整一張膠圖比自己同d fd玩,4隻英幾十 ...
如果人人都識整圖,要個作者黎做乜9?

冇批評怎能進步

用腦味?
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2012-9-4 05:21 發表

如果人人都識整圖,要個作者黎做乜9?

冇批評怎能進步

用腦味?
你覺得vlan眾多學雞批評既野係會向地圖方面諗定人身攻擊呢
為妳做到最好

強烈反對士兵升甲第一次升到17分鏗 :@ :@

还是这様子 真实說出來没人接受
虛假的永运都有人來拉棒 悲ㄟㄟ

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-9-4 07:14 發表
你覺得vlan眾多學雞批評既野係會向地圖方面諗定人身攻擊呢
我諗除左人身攻擊
有好多VLAN用戶既意見都值得考取

做得作者當然所有既意見都要聽
如果唔係好似CY咁?
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2012-9-4 12:49 發表

我諗除左人身攻擊
有好多VLAN用戶既意見都值得考取

做得作者當然所有既意見都要聽
如果唔係好似CY咁?
我無話叫作者吾好聽其他會員  我個重點係vlan眾多學雞只係識攪事
為妳做到最好

支持 技術 vlan 出新圖靠哂你了
..

永遠淨係得一堆lulu係到話咁勁自己整黎玩
得啦得啦
你出去食野**不良詞語****不良字眼**個廚師整野整得難食
咁個廚師回你咁勁自己煮囉
咁你係咪以後淨係可以食一個廚師整既難食野?
一張小小地魔獸地圖
就見到一班香港人既奴性盡顥
好比心機整呀
so?
我好比心機去整舊屎比你食係咪要開心?
唔話得?

士兵部隊裝備科技升級觸發時間變動
第1次不變:7:00
第2次由18:40提前至17:00
第3次由32:00提前至27:00

信長洗兵難度進一步提升?
作者一直改弱信長嗎
`願與你重逢

引用:
原帖由 Rd-_ 於 2012-9-4 17:01 發表
士兵部隊裝備科技升級觸發時間變動
第1次不變:7:00
第3次由32:00提前至27:00

信長洗兵難度進一步提升?
作者一直改弱信長嗎 ...
同意,織田信長呢家真係比之前弱左好多
認真你就輸烏!

落石電卷 17分鐘無得再洗..
同樣 秀滿龍機 1技電卷 都係17分鐘無得再洗

有得玩咪玩 仲咁多野講...
玩就入場 唔玩就唔入
似當人地唔洗番學/番工咁
批評都批d正常番小小ge ok?
批改咁小野....得閒咪改多d 唔得閒咪改小d lo 用個腦諗下都知掛

意見要有,批評亦都要有,但係唔好人生攻擊ok?

引用返上邊有人講既例子,你可以話個廚師煮既野難食,但係冇權否定廚師既努力

批評有分善意同惡意,話張圖改得唔好,指出唔好既地方,先係善意既批評

而唔係一直話張圖垃圾,唔好,愈改愈廢,又唔講邊到廢,邊到垃圾

入返正題,我都覺改版改得太小,成個vlan等出張圖,等咁耐改得9鬼招2技同埋其他英cd時間

自於科技升級,唔係短時間可以清楚利弊

作者+油,vlan其實有好多人期待你張圖,起碼我係日日開vlan睇下出新圖未

支持呀

發新話題