發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
支持爾,加油

你地知吾知we整一招新技能出黎要用15分鍾未計你諗到整咩技    整埋觸發都係10幾分鍾
為妳做到最好

阿爾加油!!!!!!!!!唔好走!!
改得唔錯架 之前果本妖風書都好有用
而家打10場 有5-6場都會出 打d血牛好有效

大家= =依個只係試驗版
放出黎只不過比我地試下 睇下反應
嘗試下新野無壞... 你未試過又點知唔好呢?
覺得唔好咪提出意見(用point)
一味淨係抽水 話咩垃圾圖
又唔見你地自己整幅圖出黎試下?
又唔一定要vlan叫你先改得既
果位師兄玩左10年就=識整圖?
你咁威咁勁咪自己改幅出黎
比d表現 vlan睇 vlan咪會揀你做官方地圖作者囉
又唔肯付出 又0貢獻
你咪番去玩r版囉..
f版有f版既特色 s版有s版既特色
如果改到好似r版咁 vlan出官方地圖有何意義?

同埋你話人井底之蛙 話阿爾亂咁改
做咩都要嘗試架啦 我唔信r版係一日就整到出黎
科學家都唔係一日發明到部電腦啦
唔洗試 唔洗用腦 唔洗諗? 唔洗考慮玩家?
阿爾唔係超人唔係神 邊有可能接鈉哂所有玩家既意見啦
平衡真係咁**粗口**易 世界就唔會有戰爭 有罪惡啦下?

唔好淨係識插 而家幅圖係有bug 你地咪提出黎囉
意見唔一定被接納/起用 起碼都比作者知道有人關心緊佢/幅圖
同埋bug係一整就解決到? 唔洗諗解決方法?  你識整圖咩?(雖然我唔識)
阿爾係得一個人...  又要一邊比人插 又要一邊諗點改好
又要一邊諗點平衝 又要一邊諗點搞掂d bug
你估真係0壓力? 超人?  唔支持都算 仲要加一腳踩..

算啦 自己用唔同既角度諗下啦 係咁多....
(阿爾真係改得好慢..............................快少少plz-.-好期待新刀新英)

有新圖了

supporting

Rose.

引用:
原帖由 阿爾 於 2012-9-2 01:38 發表
vLan官方地圖:信長之野望F (最終版本) 試驗v01
是次改動:
士兵部隊裝備科技升級觸發時間變動
第1次不變:7:00
第2次由18:40提前至17:00
第3次由32:00提前至27:00

建築裝甲科級提升觸發時間變動
第1次由13:20提前至10:00 ...

阿爾…唉 !
已失望…這樣也能叫做是一個版本嗎 !?
還是引用阿平的說話…
「差不多2年,都仲係小改小改,有點失望」

支持'_'      

根本冇人玩張圖
我開個場
d人以為bug圖

支持出新圖,改動值得期待

引用:
原帖由 卍鄧奶卍 於 2012-9-3 13:40 發表

阿爾…唉 !
已失望…這樣也能叫做是一個版本嗎 !?
還是引用阿平的說話…
「差不多2年,都仲係小改小改,有點失望」
其實你可以考慮下自己整一次圖,你就知道有幾煩

整一樣物品諗樣諗能力都已經可以諗到你頭爆,跟住仲要諗埋會唔會好似比你呢種人咁

吹到唔平衡wo跟住又要改呀改,你估易咩,我就咁整一張膠圖比自己同d fd玩,4隻英幾十樣物品,物品有少少技

我已經要3-5日不停不停咁整啦
§風花雪月♣

希望可以改返本願 原本招2技同大技

支持呀e出圖
9鬼2技改得唔錯

好的 十分好

支持  爾吾好走+1
實カ差太遠了.

希望有D英個模組可以改下
好似松姬 果D半人獸甘 = =  
睇落唔多順眼 ~   同埋00都係

發新話題