發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F ............................

[Close]
支持

支持
hope好play
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=559828&extra=page%3D1&frombbs=1
信長旅程正式終結

引用:
原帖由 Holy_Virgin 於 2012-9-2 14:33 發表

三分求敗阿.
早你五年入IPVE
原來早玩係勁人:O
親愛的.別讓我走
讓我享受在這不完全的感覺
我不想後悔
因為我在乎

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-9-2 17:00 發表
阿爾整圖真係整得好好
擦鞋擦到咁
你咁講同話舊shit好好食有咩分別

引用:
原帖由 Misuki 於 2012-9-2 17:53 發表
講真 我覺得冇需要對啊爾單單打打

係, 佢係改得慢, 但係佢只不過係想做一個有香港特色既信長圖

你地要玩大陸版, 台灣版, FINE! 自己玩自己就好

唔好來香港既FORUM 同我地講香港版爛.

我同啊爾由第四屆信長盃開始 ...
唔係講笑,以前d會戰就好多都主張直接搏鬥。
雜賀伊達真田 隻秋本多稻姬果d。顛峯既對決往往令人熱血沸騰,
誰勝誰負往往出現在電光火石之間。 扣人心弦,心跳加速!

但係呢隻感覺我再也找不到了, 咩咩2龍 長中 湖e 武田,大友,神元,立花,果d, 諗起都想走場。

E.g
我:                       頂,隻神原硬到。。 4個都圍唔死。。
我fd(長中):   超。 夠我硬?  我要打5個!

3小時後,雙方0殺0死 。 因體力不繼而走場。

+油,支持,希望你唔好走

asdadasdsadasdsadasd

終於等到更新啦,好開心呀,多謝你

在指定區域600範圍創造一個海域,降底範圍內敵方的士氣,
使其下降[25/30/35/40]%的攻擊速度和攻擊力,
並增加友軍單位[3/4/5/6]點裝甲及[5/7/9/11]%移動速度
另外,可每秒鐘對敵人造成35傷害並恢復自身體力35點。
海域持續[12/15/18/21]秒,期間能為九鬼嘉隆提供視野。等候時間10秒。

唔錯  我幾支持e個改動   
士為知己者死

支持阿爾

希望把神隱回復最初...開了的時候 敵人不知道有開到
現在一開神隱 敵人就知道了...全因為天上有一道光...把光delete才是神隱吧
p.s一直支持你...希望更加了解信長

你其實初初都改得幾好
織田 聯合 慢慢平衡
但係呢個階段
已經慢慢走火入魔
你係咪應該要諗下織田軍比起聯合更強既問題?
好多人都由信長轉去lol
其實係有理由
前者不斷由一個會戰合作game
發展成為一個無腦破塔game
而後者則是一隻必須靠會戰取得勝利才可逐漸建立己方優勢既game
雙方最大既分別就係呢度
而信長團戰能手逐漸轉lol既關鍵都係呢度

SYは伝説が

支持'-'新圖....

支持新圖
..

老老實賁講句人地作者都已經好比心機咁改左咁耐同咁多版
有必要次次出新圖就要係度嘈?
比意見就得啦
嘈黎做咩?
睇下而家
明明有3個作者
e家搞到得番1個
改完呢版仲要走埋tim
咁你地仲想點?
你地咁鍾意嘈既話呢隻勁呢隻廢上軍太屈既自己去改lo
你知改一張圖要改得平衡有幾難?
好心你地體諒一下作者
人地去到零晨先po上黎
佢都係人黎
唔該大家尊重一下佢
仲有頭先都講過
佢改埋呢版都走
唔通唔可以比佢走得開心d
仲要一路咁嘈嘈嘈?
唔該你地真係想信長好既就比d意見
唔好咁不切實際係度嘈
至於佢接唔接受你既意見
的確係佢決定佢想點就點