發新話題

官方server 開ser圖文教學+photobucket放圖教學

[Close]
引用:
原帖由 ben987on 於 2013-1-3 17:04 發表
我想知 online-mode=true改成online-mode=false
邊到可以改?
server.properties入面可以改詳情可以睇番#1既設定

可以幫幫手遠端?

如果我想用新GE LAN連線方法呢?

引用:
原帖由 打倒反動派 於 2013-2-5 10:36 發表
如果我想用新GE LAN連線方法呢?
新既LAN連線方法唔洗用呢個方法 不過好多BUG用此方法比較安全

跟住做
但人地都係入唔到ser
求解

引用:
原帖由 sunnychen128 於 2013-2-18 19:31 發表
跟住做
但人地都係入唔到ser
求解
係咪未山防火牆?

開server一定要山

求教學

點開1.5既SERVER  求教學

引用:
原帖由 Ts_MyLife 於 2013-3-16 11:01 發表
點開1.5既SERVER  求教學
都係一樣= =官方SERVER既開SERVER方法目前係任何版本都係一樣

已解決,  五該晒                              :):):):)

我想問我的伺服器為什麼不能打東西(行遠D都唔得)和我D朋友都入唔到SER

Any photos?
Do you close your firewall?
Do you left the spawn protection area?(16 blocks)

屎人兄,開server個野load到49%就彈左呢3段野出泥就load唔到,點解決@@
[WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

都係個個問題,我用官方開ser,開心可唔可以嚟?

我想問點download 1.5.2 server e+官網得1.6.2 server download

我個個係1.5.2 我下左1.6.2個server,我開左個1.6.2 server 入多人開ser個時寫住1.6.2X,關左1.6.2個server寫住CAN'T reach server,係唔係版本問題.

發新話題