23 12
發新話題

[交流] 飛=帶土 可能咩?.?

[Close]

飛=帶土 可能咩?.?

年齡咁計啦.
  4代個年代, 卡卡仲個令仔. 但係飛就牛高馬大.
   仲要我記得帶土係唔夠卡卡打架. 就算過左幾年之後
  冇理由同4代打成平手架嘛. 仲要控住9尾狀態.

仲有.帶土同木葉根本冇咩仇怨.
      點解要推滅木葉呢??

居作者架劇情,
  我估係飛指示鼬滅自己全家.-
忘記了輸!;

年齡都係一個問題la=.=
4代死個時=.=帶土仲係細細個~~~~
好難想像
D炮狗,成日吠悶唔悶

年齡唔係一個問題
有睇漫畫都知九尾襲擊四代果陣
卡卡西同凱好高

相反應該係要諗帶土有乜可能係短時間內變強

好難想像
實カ差太遠了.

同意3樓講法   九尾襲擊木葉果陣  卡卡西同凱呢D人e經長大  吾再係『毛都未出齊』  而帶土應該同卡卡西係同年    而 果時同四代打果個面具男    利用自己既忍術 將忍術吸收  傳送到異空間
又使自己既身體穿透    幾年時間就有呢種實力同四代打  應該就吾會係帶土呱.  如果真係  甘係邊個教識佢呢D?

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-31 19:01 發表
同意3樓講法   九尾襲擊木葉果陣  卡卡西同凱呢D人e經長大  吾再係『毛都未出齊』  而帶土應該同卡卡西係同年    而 果時同四代打果個面具男    利用自己既忍術 將忍術吸收  傳送到異空間
又使自己既身體穿透    幾 ...
帶土係大卡卡西一年

四代佢唔係老師,係火影呀.....好似講番佢做老師果陣學生既高度

知唔知咩叫神.
神以前都係人.
不過佢做到人做唔到既野.
之後佢就係神.

回復 1# 的帖子

鼬滅自己全家是木業 指示

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-31 19:01 發表
又使自己既身體穿透    幾 ...
只要帶土開到眼學到神威冇咩唔得,距同四代打戈陣一直都冇用咩大殺傷力既招,只系不斷用吸收 傳送, 先令到 四代咁難對付距

無咩可能啦帶土甘熟4代D技點會比4代用螺旋丸打到

引用:
原帖由 秒你$300 於 2012-8-31 21:01 發表
無咩可能啦帶土甘熟4代D技點會比4代用螺旋丸打到
其實.....熟同避唔避中兩回事黎
§風花雪月♣

引用:
原帖由 澤爺。 於 31-8-2012 07:38 PM 發表

只要帶土開到眼學到神威冇咩唔得,距同四代打戈陣一直都冇用咩大殺傷力既招,只系不斷用吸收 傳送, 先令到 四代咁難對付距
仲有昭喚九尾

有冇睇過個集架..4代個苦無飛到埋去都要同4代搏,有冇人甘傻
引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-8-31 22:58 發表

其實.....熟同避唔避中兩回事黎

會五會係本身既飛五係依家既飛
深潛拉.
無大事五好搵我.

引用:
原帖由 秒你$300 於 2012-9-1 00:50 發表
有冇睇過個集架..4代個苦無飛到埋去都要同4代搏,有冇人甘傻
有佢咁既術唔走去打佢?更何況佢都就快打到4代
§風花雪月♣

23 12
發新話題