55 1234
發新話題

星願lol隊招募

[Close]

星願lol隊招募

已加入:
Crimson_p                               台:crimsonp
公子                                         台:ioioio89? 唔記得
俊文                                         台:TheGodWinD
crime_yin                                 台:yyk1t
rainpok
siuhei
TKKFB                           台:肯德基寶寶
寶寶特攻隊                               台:wAiBoY
健華                                          台:W_a
灼眼的
田智雞
浪跡↗天涯              kitkit169

台服組隊
不設上限..只求有dd實力+dd夾到+有dd團隊意識+有dd概念
歡迎留下台ser名  一齊玩吧

快d加入我地...廢唔緊要(ps寶寶都入到都知咩事 )
有待更新

因你而在

me rank 1800 @@
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

本神點睇???

7lv
Nok

wAiBoY
你吾叫我玩??????
信長該結束了

台:W_a
按圖即可進入信長之野望區

king54712 1500 rank 不解釋 台服

KFC u 台服id = wt?

其實我未有ac...but有fd借
有ac加你地..thanks
Bobo. 健華988
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-8-31 18:09 發表
Bobo. 健華988
98 定 88

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-8-31 18:09 發表
Bobo. 健華988
等你,快
信長該結束了

zak 系咪2100 宜家 ?

引用:
原帖由 旺角通櫃佬 於 2012-9-1 17:22 發表
zak 系咪2100 宜家 ?
龜BB上過23XX , 之後高潮反彈21XX , 家陣ELO : 2160(17:31)

神手here

引用:
原帖由 [UnioN]TiN. 於 2012-9-1 17:35 發表
神手here
比人封AC 笑**粗口**到我

55 1234
發新話題