發新話題

[交流] 有關帶土=具面男 ????作得甘ON???

[Close]
引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 22:29 發表
大家諗下~真係帶土既話~邊有可能卡卡西感應唔到帶土查克拉加上之前面具仔同四代VS 唔通連四代咁神既人都感應唔到佢既查克拉?
感知型有白眼都望5到佢係帶土? ...
妳從來冇諗過同四代打既面具佬系第個人?

有白眼又點,人地唔識妳 就咁睇妳既卓羅就知妳系帶土? 妳啲卓羅有寫名?
根本 由卡卡西 知道 面具佬招術開始都暗示距 系帶土 , 系妳要簡單復集化 諗距系第個

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 22:46 發表
你係咪諗野有問題
查克拉係每個人唔同 好似DNA甘
勁過你寫名啦 用下腦啦 兄台
我夠知每個人唔同喇, 唔通我知妳既dna 就代表 我知妳系邊個? 用下腦

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 23:22 發表
代表D咩?
唔通認到團藏止水身體 就認唔到帶土咩
諗野唔好咁弱LA=
咁都仲有得撐? 妳唔好睇火影喇

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-8-30 20:04 發表
其實白眼係可以睇查克拉既流量
定可以穿透事物?

雷丸識紅眼(動畫原創.唔係好記得個名)
可以令尐樹木/死物帶有查克拉
從而模仿成一個人咁去fake有白眼既人(殺雷牙個幾集)

如果白眼可以穿透咁睇野
冇理由睇唔到樹木/ ...
當時因為 雷牙 用術 放出濃霧令到嗚人既小隊 睇唔到 前方, 因此 穿透事物呢樣效果做唔到。只好靠白眼可以睇到卓羅流動呢戈效果黎分辨前方既人數
結果比紅眼所整做出黎既假卓羅呃 到。

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-31 01:59 發表
咁卡卡西嗅覺同寫輪眼呢?
以白眼為中心插我? 係係係!!但我都冇講過可以直接望到樣
解釋下點解咁老友都feel5到呀嘛
又唔係串你 什麼樓主仲有咩嘈有咩居心 ...
老友FEEL唔到。
首先 當卡卡西拎到寫輪眼戈陣已經去左同人隻抽 仲有時間望下帶土既卓羅? 之後就更加冇可能見過 ,令外 妳肯定卡卡西學識通靈狗囝 戈陣帶土 仲系到? 如果啲狗 從來都冇見戈帶土 ,咁 比隻狗 知道面具佬既卓羅又有咩用?

發新話題