47 1234
發新話題

[交流] 有關帶土=具面男 ????作得甘ON???

[Close]

有關帶土=具面男 ????作得甘ON???

不可能帶土的查克拉沒人認到
難道卡卡西與帶土是好朋友 加上卡卡西寫輪眼+狗鼻級的嗅覺
都不知道是帶土身體/本人?
可能帶土被人控制!!
再加上白眼!!
白眼可以睇到查克拉都認不出是帶土的查克拉?((團藏拎左止水身體+眼都認到))
可能帶土比人控制住/洗腦/各種原因
但接受現實 支持作者是好的!

引用:
原帖由 Rainbow. 於 29-8-2012 22:29 發表
大家諗下~真係帶土既話~邊有可能卡卡西感應唔到帶土查克拉
頭香,岸本既故仔,冇野冇可能

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 22:29 發表
大家諗下~真係帶土既話~邊有可能卡卡西感應唔到帶土查克拉加上之前面具仔同四代VS 唔通連四代咁神既人都感應唔到佢既查克拉?
感知型有白眼都望5到佢係帶土? ...
妳從來冇諗過同四代打既面具佬系第個人?

有白眼又點,人地唔識妳 就咁睇妳既卓羅就知妳系帶土? 妳啲卓羅有寫名?
根本 由卡卡西 知道 面具佬招術開始都暗示距 系帶土 , 系妳要簡單復集化 諗距系第個

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 10:29 PM 發表
大家諗下~真係帶土既話~邊有可能卡卡西感應唔到帶土查克拉加上之前面具仔同四代VS 唔通連四代咁神既人都感應唔到佢既查克拉?
洗乜咁煩牙
等下集咪知囉曉
AnL.s

回復 3# 的帖子

你係咪諗野有問題
查克拉係每個人唔同 好似DNA甘
勁過你寫名啦   兄台

漫畫ja..............認真你便輸了

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 22:46 發表
你係咪諗野有問題
查克拉係每個人唔同 好似DNA甘
勁過你寫名啦 用下腦啦 兄台
我夠知每個人唔同喇, 唔通我知妳既dna 就代表 我知妳系邊個? 用下腦

回復 5# 的帖子

係…
但你自己諗番五影大會入面青(水影部下) 係點認得出團藏既眼同右手既查克拉?  因為佢話自己同止水交手過所以見過佢既查克拉
仲有你罵橫罵  可唔可以尊重人地既意見?  作者有哩個鋪排自然有佢既原因    岸本係刻畫每個角色之前唔通就冇諗過之後既發展?  
一係   你就忍耐下睇落去岸本點解釋     一係  你就索性唔好睇火影

最後請自重

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 22:29 發表
點解四代勁就會感應到查克拉(佢勁都係有戰鬥經驗/頭腦/術)
再加上四代又唔係感知忍者

白眼望唔望到帶土就好難講
好似你咁講
咪姐係  係有白眼既人面前=冇著衫
咁自來也應該最想要白眼

最重點.睇漫畫都係娛樂姐
咁認真做乜

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-8-29 10:57 PM 發表

點解四代勁就會感應到查克拉(佢勁都係有戰鬥經驗/頭腦/術)
再加上四代又唔係感知忍者

白眼望唔望到帶土就好難講
好似你咁講
咪姐係  係有白眼既人面前=冇著衫

咁自來也應該最想要白眼

最重點.睇漫畫都係娛樂姐
...
有白眼的咪好幸福
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2012-8-29 23:03 發表

有白眼的咪好幸福
我根據樓主個講法推測
如果係咁應該

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-8-29 11:07 PM 發表

我根據作者個講法推測
如果係咁應該
有眼福囉 有白眼的人
AnL.s

回復 7# 的帖子

代表D咩?
唔通認到團藏止水身體 就認唔到帶土咩
諗野唔好咁弱LA=

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2012-8-29 23:22 發表
代表D咩?
唔通認到團藏止水身體 就認唔到帶土咩
諗野唔好咁弱LA=
咁都仲有得撐? 妳唔好睇火影喇

你地要知道既係

有白眼既人 都唔識帶土
點知 :handshake

47 1234
發新話題