42 123
發新話題

巨魔單機既記錄,入黎睇完比d意見啦...冇人睇...(9月7日update)

[Close]
引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-1 13:08 發表
我出1x~2x 黑金冇1秒爆$ 你想點 冇料扮神手?
的確係有d冇料扮神手.
所以我叫佢唔好係倒亂教人
過去只能回味,往事已成回憶.

引用:
原帖由 y6049511 於 2012-9-1 13:41 發表
睇反你張圖 發現你係升左總部... 512係5洗升總部的
之後睇到你d千 5千幾 你有心升慢512? 5夠木就買小小啦 最多等陣賣反-.-
之後月神個張見5到有黑金-.-
總部都係256錢姐又唔係好貴我冇心升慢512...我係出左800木金鑛先姐我係唔識起黑金既之前

喂咁多位大佬 我開呢個帖係想有D高手神手教下我(地)呢D新手玩下喳

仲有,你地係咁話我玩法有問題,咁好喇...我係想問下,點樣可以好似你地咁244,366呢?

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-1 16:45 發表
喂咁多位大佬 我開呢個帖係想有D高手神手教下我(地)呢D新手玩下喳

仲有,你地係咁話我玩法有問題,咁好喇...我係想問下,點樣可以好似你地咁244,366呢? ...
有冇kyx **廣告** 個d 來kyx玩 = =教下你 我vlan比人封左 本人唔係神只係做到244尾(最快)
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-1 16:53 發表
有冇kyx **廣告**<-----[係咪指G G C?] 個d 來kyx玩 = =教下你 我vlan比人封左 本人唔係神只係做到244尾(最快)
你唔係神我知,你係高手黎
大佬m7我係XenoGLassia你記唔記得?m7神手黎,新手場唔好比佢入
我本身都係玩K Y O嫁

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-1 19:06 發表

你唔係神我知,你係高手黎
大佬m7我係XenoGLassia你記唔記得?m7神手黎,新手場唔好比佢入
我本身都係玩K Y O嫁
==
係wo記得你
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-9-1 20:21 發表
==
係wo記得你
係wo記得我

回復 33# 的帖子

你咁樣想人如何教你?
人地比意見你又叫人唔好咁樣
過去只能回味,往事已成回憶.

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-9-2 04:31 發表
你咁樣想人如何教你?
人地比意見你又叫人唔好咁樣
我係想知道點樣好似你地咁快,但係你正係講邊度錯,你冇講點改喎

回復 39# 的帖子

可以參考下我放上來的reply 對你應該有點幫助

引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-9-2 11:54 發表
可以參考下我放上來的reply 對你應該有點幫助
我就係睇唔到你個rp,我都唔知你果張係咩圖=0=

求人回帖

42 123
發新話題