發新話題

巨魔單機既記錄,入黎睇完比d意見啦...冇人睇...(9月7日update)

[Close]

回復 12# 的帖子

嗯,我睇落去似你玩法有問題
我見你起月神知咩事
過去只能回味,往事已成回憶.

回復 16# 的帖子

嗯...我都計過...月神多黑金7倍錢,但係快7倍時間爆,又要比多4倍錢,真係好似黑金抵D
都係求指教

回復 14# 的帖子

我會在下一次街場試試

仲有冇人回?

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-8-31 18:32 發表
嗯...我都計過...月神多黑金7倍錢,但係快7倍時間爆,又要比多4倍錢,真係好似黑金抵D
都係求指教
我覺得狂整精靈既時候一個月神夠,之後有25隻邪神左右整4-5個黑金就夠
§風花雪月♣

引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-8-31 23:34 發表

我覺得狂整精靈既時候一個月神夠,之後有25隻邪神左右整4-5個黑金就夠
4~5黑金太小 我正常會出1x~2x
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

回復 20# 的帖子

我唔知你真唔識定假唔識
但你唔好亂教壞人,黑礦點會4~5個就夠
起碼最小都要10個啦,4~5個如何夠?

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-8-31 22:37 發表
仲有冇人回?
你經常3連回,唔好話我唔提你
你小心因為咁比人扣分

我冇分比人扣,仲有,2連回會唔會扣?

我都係想問...前期點樣可以好快咁上到512/火金呢?

(第2帖)

咁樣既話...我之前玩呢就係1個月神,20-30隻邪精,咁就上古物既但係黑金...姐係點呀...都唔係好明

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-9-1 02:52 發表
我唔知你真唔識定假唔識
但你唔好亂教壞人,黑礦點會4~5個就夠
起碼最小都要10個啦,4~5個如何夠?
比你1秒爆錢你會用到嗎 ?
§風花雪月♣

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-1 11:26 發表
我冇分比人扣,仲有,2連回會唔會扣?

我都係想問...前期點樣可以好快咁上到512/火金呢?

(第2帖)

咁樣既話...我之前玩呢就係1個月神,20-30隻邪精,咁就上古物既但係黑金...姐係點呀...都唔係好 ...
無分比人扣會搞到你負分 2連回唔會扣嫁
§風花雪月♣

回復 25# 的帖子

唔好傻啦,出10個黑金都唔會1秒爆錢嫁
你唔信既話自已單機試下啦

我出左2x個黑金都無得1秒爆錢-.-
如何可以10個黑金就1秒爆錢 求教.................

引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-9-1 12:38 發表

比你1秒爆錢你會用到嗎 ?
我出1x~2x 黑金冇1秒爆$ 你想點 冇料扮神手?
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

回復 11# 的帖子

睇反你張圖 發現你係升左總部... 512係5洗升總部的
之後睇到你d千 5千幾 你有心升慢512? 5夠木就買小小啦 最多等陣賣反-.-
之後月神個張見5到有黑金-.-

發新話題