發新話題

163古物 我做得到! (有Replay) 24/9 update

[Close]
引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-8-24 20:52 發表
以下Reply應該對新手幾有用
本人只係一名中手 希望幫到新手之餘 還希望神手們指點一下
我有163 rp但係我做唔到你個rp新手see左可能會明但係神手只係機本野

引用:
原帖由 凋凌老巫 於 2012-8-25 18:32 發表
163果個RP比樓主DEL左 有冇人可以比我
唔該T.T
163 rp我有但唔比得你
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-8-27 00:36 發表
33,49,73,109,163,244,366,549,823,1234..............................
右上可偷取金錢數量ge錢黎
5分中過後冇得計時,唯有用喱d睇當睇時間
2分中轉一次,366完古係高,244完古係神手,163完古係神中神 ...
2分中點樣計

引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-9-29 22:53 發表

你試下睇唔睇到
都係163古物
163古物rp仲要post係咪仲想出土龍2號

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-9-30 12:28 發表
Troll.w3x...咩黎...
你不如dl左我個圖放係個新file...咁就得啦~_~bug圖
xeno hihi A_A

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-10-2 01:03 發表
我覺得係樓主save rp個倒ge問題
save rp有咩問題

引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-10-2 13:10 發表

圖又係你放上來
你咪自己下載張圖黎睇下係咪變左troll.w3x
唔想同你講咁多
洗唔洗甘

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-9 18:00 發表
我30:XX
加油自己練下

引用:
原帖由 stillalive 於 2012-10-11 16:43 發表
唉,成班神精,又冇人出神巨教學,搞到唔多想玩
冇神巨e+野-.-打肥料肥得快咪神巨lo 個人see法

發新話題