發新話題

163古物 我做得到! (有Replay) 24/9 update

[Close]

回復 42# 的帖子

想同大家分享&交流一下!
post唔等於土龍2號吧

下= =我post果張叫做Troll and Elves Optimize v6.0.w3x,
睇rp果張係Troll.w3x喎

回復 47# 的帖子

你自己試下按下載
唔知講咩好

引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-10-1 13:59 發表
你自己試下按下載
唔知講咩好
我都唔知講咩好...明明就係troll and elves.......w3x

都唔知點解變左troll.w3x

我覺得係樓主save rp個倒ge問題
過去只能回味,往事已成回憶.

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-10-2 01:03 發表
我覺得係樓主save rp個倒ge問題
save rp有咩問題
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

回復 51# 的帖子

我都唔識點講,有d人save完係比唔倒人睇

引用:
原帖由 Xenoglassia 於 2012-10-1 20:16 發表

我都唔知講咩好...明明就係troll and elves.......w3x

都唔知點解變左troll.w3x
圖又係你放上來
你咪自己下載張圖黎睇下係咪變左troll.w3x
唔想同你講咁多

引用:
原帖由 Sik199281 於 2012-10-2 13:10 發表

圖又係你放上來
你咪自己下載張圖黎睇下係咪變左troll.w3x
唔想同你講咁多
洗唔洗甘

回復 54# 的帖子

咁正常都會火ge,搞左咁耐都話睇唔倒

回復 55# 的帖子

師兄有無解決辦法
其實我都係想交流一下玩法
睇下有無進步既地方~

回復 56# 的帖子

冇,喱方面ge野我都唔係話特別叻.
不過我只係知道有陣時save個d rp比唔倒人睇
因為我有朋友試過比rp我,我有圖都睇唔倒

我30:XX
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-9 18:00 發表
我30:XX
加油自己練下

D RP睇吾到系有機會您個地圖個檔案吾岩,,
有D人會DL個FILE入面會開多個FILE裝新地圖..
如果您想睇您就要跟返佢開個地圖FILE先睇到~~

發新話題